• 08-06-2018
  • Woontrends
849 - Blog hete zomer - 6

Met al een paar zonnige dagen in the pocket en hoge temperaturen in het vooruitzicht, kunnen we best zeggen dat de zomer gevoelsmatig al begonnen is. Het liefst van al zitten we deze tijd van het jaar elke dag buiten, maar helaas is dat niet altijd mogelijk in ons onvoorspelbare Belgenlandje. Daarom hebben we een aantal dynamische sfeermakers voor je verzameld; accessoires die je perfect van de serre naar de veranda kunt verplaatsen (en andersom). Dat wordt sowieso een sfeervolle zomer!

844- Blog hete zomer - 1

Hangstoel Olive

Deze stoel is even comfortabel als een hangmat, maar ziet er dankzij het sfeervolle rotan veel leuker uit. Omdat deze knusse stoel van natuurlijke materialen gemaakt is, past hij uitstekend in jouw urban jungle. Bovendien haal je Olive makkelijk naar buiten zodra de zon schijnt: je hoeft alleen maar een haak te bevestigen aan je terrasoverkapping of aan een grote boom in je tuin. Kussentjes erin en genieten maar!

845 - Blog hete zomer - 2

Eetkamerstoel Floor

Ook in de categorie “comfortabel zitten”: eetkamerstoel Floor! Is jouw tuin the place to be als het gaat om een gezellige barbecue? Dan kom je al snel plaatsen tekort. Op zulke momenten is Floor ideaal om van binnen naar buiten te halen. Schuif hem er gezellig bij zodat iedereen aan tafel in stijl kan genieten van een sappige hamburger of heerlijke maiskolf.

846 - blog hete zomer - 3

Krukje Square

Een krukje is super handig om je verfrissende glas limonade op te zetten tijdens het zonnen, om als zitplaats te gebruiken bij een gezellige tuindrink, of gewoon als decoratie. Krukje Square is multi inzetbaar. Zowel binnen als buiten. Square ziet er niet alleen gezellig uit dankzij het ruwere hout, hij is ook nog eens heel erg stevig. Hier ga je geen spijt van krijgen!

847 - blog hete zomer - 4

Plaid Mahia

Voel je op een gezellige zomeravond in de tuin een fris windje opkomen? Geen probleem, want met plaid Mahia over je schouders kan je nog uren genieten van het buitenzijn. Dankzij de fijngeweven stof voelt Mahia namelijk superzacht aan. En wil je het nóg knusser maken? Kruip er dan met z’n tweetjes onder; dankzij de ruime afmetingen is dat perfect mogelijk. Gezellig!

Kachel Redwood

Over gezelligheid en warmte gesproken: heb je kachel Redwood al gezien? Weliswaar geen item om van binnen naar buiten (en andersom) te verplaatsen, maar wél de moeite waard om in de kijker te zetten. Redwood is namelijk een stoere haard die absoluut gezien mag worden. Plaats voor de kachel met industriële look een bankje en je zomeravonden zijn oneindig lang, gezellig én warm!

848 - Blog hete zomer - 5

Tapijt Slam

Vind je het fijn om iets aan de voeten te hebben – en dan hebben we het niet over een paar pantoffels – dan is tapijt Slam heerlijk om naar buiten te ‘slepen’. Slam is gemaakt van hennep, waardoor het een enorm sterk maar tegelijk licht tapijt is. Een uitstekend accessoire om jouw patio, terras of veranda letterlijk mee aan te kleden dus!

Wat wil je nog meer?

Hebben onze leuke sfeermakers voor binnen en (soms voor) buiten je geïnspireerd? Kom dan naar een van onze winkels om gezellig te shoppen of bestel jouw favoriete items makkelijk online. En als je dan toch je online winkelmandje vult, bekijk dan zeker ook onze andere sfeervolle accessoires.

Ook leuk voor binnen (en in de veranda):