• 11-09-2017
  • Stijltips

Je interieur een totaal andere look geven, hoeft helemaal niet veel te kosten. Met een paar kleine aanpassingen, kun je al snel een andere sfeer in je woon- of slaapkamer creëren. Wij geven je zes ‘supersnelle’ tips. Waar wacht je nog op? 

blog snelle impact-2

Tip 1: Kast met daarnaast een trendy bijzettafel 

Onze eerste tip: schaf een mooie vitrinekast aan! Een mooie kast namelijk dé eyecatcher in jouw woonkamer, want een kast valt nu eenmaal op! Etaleer stijlvolle producten in de kast voor een luxe look. Wil je juist een knusse uitstraling?  Ga dan voor een witte vitrinekast. Geef hem een romantische look door hier je mooiste vakantieherinneringen in fotolijstjes tentoon te stellen. Daarmee wordt jouw woonkamer extra persoonlijk! Combineer je nieuwe kast met daarnaast een toffe houten bijzettafel. Natuurlijke materialen ga je dit seizoen namelijk nóg meer zien: diverse soorten hout, rieten manden, veel leer.  En ook de ‘jungle-trend’ blijft nog even aan. Dus plaats er een grote plant naast in een rieten basket. 


Blog 36 - Back to work -2

Tip 2: Sidetable met leuke tafellamp

Met een sidetable kun je alle kanten op! Letterlijk en figuurlijk. Door hun handige maat kun je ze overal in huis plaatsen. Hoewel ze meestal tegen een muur worden gezet, is het juist heel leuk om dit meubel tegen de achter- of zijkant van je bank te plaatsen voor een totaal andere look in huis. Ook leent een sidetable zich goed voor in je leeshoek in de serre. Style hem af met een tafellamp – een lichtje is namelijk erg welkom nu het sneller donker wordt - of een prachtig accessoire in goudtinten. De warme kleur past perfect bij cognackleurige meubels en houttinten en is bovendien helemaal booming dit najaar. Ga voor goud dus!


blog snelle impact-3

Tip 3: Patchwork vloerkleed met bijzondere salontafel

Wil je het allemaal wat gezelliger? Dan is een vloerkleed een must! Een vloerkleed brengt het interieur samen, het zorgt voor een warme look. En dat is tijdens de gure herfstdagen extra fijn! Een mooi kleed met een patchworkprint trekt meteen de aandacht, daarmee zit je dus wel goed wat die ‘snelle’ make-over betreft. Voor een stoere look combineer je deze vintagetrend met een salontafel met een industrieel design. Door de combinatie van leer, staal en hout geef je je interieur een stoere uitstraling. Je zult versteld staan van de totaal andere sfeer die je zithoek krijgt met deze makkelijke verandering. 


blog snelle impact-4

Tip 4: Combineer een salontafel met krukjes en bijzettafels

Misschien heb je deze trend al wel gespot: een combinatie van tafels en krukjes die de functie van één grote salontafel overnemen. Het interieur wordt er lekker speels van! Combineer salontafeltjes, bijzettafeltjes en krukjes in verschillende stijlen en hoogtes met elkaar en je zult zien dat het ondanks de verschillen toch perfect bij elkaar staat. Bovendien zijn de krukjes super makkelijk te gebruiken als extra zitplek tijdens feestjes.  


blog snelle impact-5

Tip 5: Nieuwe eettafel met mooie lamp

Een nieuwe eettafel kan wonderen doen voor je interieur! Kies voor een tafel waar je jarenlang plezier van hebt, zoals eettafel Roots. Deze prachtige tafel - gemaakt van kwalitatief eikenhout en afgewerkt met olie- heeft een heel tijdloos design waardoor je over vijf jaar nog steeds super graag aan deze tafel gaat zitten. In combinatie met een mooie nieuwe hanglamp heb jij in een mum van tijd een totaal andere eethoek. We hebben eettafels én lampen voor boven deze tafels in alle stijlen. En mocht je nog meer verandering toe willen voegen, dan hebben we uiteraard ook een ruime keuze aan mooie bijpassende eetkamerstoelen. Kies je lieveling!


blog snelle impact-6

Tip 6: Nieuw bed, nieuw dekbed 

Een nieuw ledikant of boxspring kan voor een heel ander beeld zorgen in je slaapkamer. Maar leg je daarna weer hetzelfde dekbedovertrek op je nieuwe aanwinst, dan heb je al snel toch weer diezelfde look. En dat is nou net niet wat je wilt. De oplossing is gelukkig heel makkelijk! Je voelt hem misschien al aankomen… koop een nieuw dekbedovertrek en maak je bed extra luxe op met een mooie plaid en extra sierkussentjes.