• 07-09-2020
  • Slaapkamer

The power of flowers

Bloemenprints passen perfect in een chic boutique woonstijl. Je kunt dit doen met grote gebaren zoals een bloemenprint behang of een stijlvol dekbedovertrek. Ga voor een overtrek waarop de klassieke bloem tentoon wordt gesteld. Deze kleuren kan je vervolgens terug laten komen in de rest van je interieur in de vorm van accessoires. Een schitterende vaas met een bos bloemen op een stijlvol bijzettafeltje is een andere manier om bloemen in jouw interieur te introduceren.

Ontdek alle dekbedovertrekken

A touch of gold

Door het toevoegen van gouden accessoires til je de luxe, chique sfeer in jouw slaapkamer naar een hoger niveau. Goud straalt warmte en klasse uit en geeft jouw kamer nét dat beetje extra. Denk aan een touch of gold in de vorm van stijlvolle kandelaars, waxinelichthouders of een nachtlamp. En vang het licht met een mooie ronde spiegel met gouden omlijsting.

Alle spiegels

Zacht en aaibaar

In een chic interieur passen zachte, aaibare stoffen perfect. Denk hierbij aan een overvloed aan zachte sierkussens, een comfortabele plaid of een prachte velvet fauteuil om in weg te zakken. Wil je een bold statement maken? Ga dan voor een fluwelen stoel met bloemenprint, zo combineer je twee elementen van de boutique stijl én maak je de stoel de eyecatcher van jouw slaapkamer. Een velvet poef is ook een waardevolle toevoeging aan jouw slaapkamer, ideaal om even op te zitten om je schoenen aan of uit te trekken. Velvet in combinatie met donkere meubels zoals een stalen bijzettafeltje en wat gouden messing accessoires zorgen voor een stijlvolle, trendy mix. Creëer extra sfeer en allure in jouw slaapkamer door het toevoegen van een vloerkleed. Heerlijk om vanuit bed met blote voeten op een zacht vloerkleed te stappen.

Bekijk alle fauteuils

Verlicht jouw royal bedroom

Jouw slaapkamer wordt met de boutique stijl een prachtige oase van rust. De juiste verlichting is hierbij ook erg belangrijk. Hanglampen zijn hierbij een waardevolle toevoeging , ga voor een pareltje met veel details of juist voor een eenvoudige variant. Tip: combineer de hanglamp met een vloerlamp of tafellamp in dezelfde stijl om het plaatje compleet te maken. Heb je maar een kleine slaapkamer en te weinig plek voor extra lampen? Kies dan voor een wandlamp want een extra plekje op de muur is er altijd wel.

Alle hanglampen

Chic bed

Velvet is een ideaal materiaal voor jouw boxspring. Wat dacht je van een schitterend zacht hoofdbord met sublieme afwerking en sierstiksels. Dit zorgt voor extra sfeer in jouw slaapkamer en de velvet stoffering geeft het bed een luxe, elegante uitstraling.

Geef jouw slaapkamer een luxe upgrade

met deze stijlvolle items

Sessel N-Joy Cora

549,-
Mogelijk vanaf 409,-

Hocker Suite

549,-
Mogelijk vanaf 349,-




PSST...

GRATIS MAGAZINE?

Opzoek naar nog meer inspiratie? Ons lifestyle magazine staat bomvol woon- én slaapinspiratie. Bestel 'm nu gratis!

bestel gratis

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren