• 22-11-2019

Het fijne gevoel van op vakantie zijn is één van de redenen waarom de botanische trend al jarenlang zo populair is. Houd het ultieme vakantiegevoel het hele jaar vast door tropische planten, oersterke  houtsoorten en andere duurzame materialen uit de natuur gewoon in jouw dagelijkse habitat te plaatsen.

Met deze meubels tover je je huis om in een groene oase, exotisch en natuurlijk. Waan jezelf je in een tropisch paradijs. Een oase van rust, in je eigen comfortzone. 

Een romantisch rustpunt

Echt lekker ontspannen kan natuurlijk alleen op een comfortabele bank waar het hele gezin lekker kan relaxen. Hoekbank Ravenia is zo'n bank. De fijne stof is gemaakt van een katoenmix en komt prachtig tot zijn recht in een neutrale, rustige kleur. Dit model is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, als 2- of 3-zitsbank, hoekbank of als elementenbank die je in elke gewenste opstelling kan neerzetten. Handig, want zo kan iedereen lekker comfortabel onderuit zakken zonder dat je elkaar in de weg zit. Fleur je bank op met sierkussens met botanische prints, zoals sierkussen Fleur.

Oersterke eikenhouten meubels

Je maakt je inpandige tropische paradijs helemaal af met een stel onverwoestbaar eiken meubels. Kijk bijvoorbeeld eens naar de meubels uit de Goossens Roots Line. Door meubels uit dezelfde meubelserie te kopen, creëer je rust en eenheid in je interieur. Kleed je woonkamer aan met een hoektafel, wandmeubel, tv-meubel en eetkamertafel uit de Roots line en je woonkamer straalt een en al natuur uit. Meubels uit de Roots line zijn vervaardigd uit massief eikenhout met een grove houtstructuur waardoor alle charmes van dit natuurproduct naar boven komen. Deze duurzame meubelen gaan jarenlang mee, zodat je generaties lang kunt genieten van een prachtige set meubels. 

Rotan: De onmisbare schakel in een botanisch interieur 

Bij een botanisch interieur kan rotan natuurlijk niet ontbreken!  Kies voor rotan stoelen en style deze af met een mooi lekker kussen en een (wollen) kleed. Zo heb je een prachtige eyecatcher in je woonkamer staan.

Geef ook je slaapkamer een exotische look

Ook je slaapkamer geef je in een paar stappen een botanische touch. Kies bijvoorbeeld voor boxspring Infinity 500, deze boxspring is van top tot teen gestoffeerd waardoor je, dankzij de neutrale kleuren en de natuurlijke uitstraling van de stof een prachtige robuuste basis hebt voor een botanische slaapkamer. Naast de juiste looks bezit de Infinity 500 over een comfortabel pocketvering matras met comfortzones. Zo krijgt ieder lichaamsdeel een perfecte ondersteuning, design meets comfort! Liever geen boxspring? Haal dan de natuur in huis met een houten bed. Style je slaapkamer verder af met een mooi vloerkleed en een houten bijzettafel, plaats een paar grote groene planten en je botanische look is helemaal compleet. 

shop the look

Opbergkast Roots

1.419,-
Mogelijk vanaf 1.319,-

ONTDEK MEER BLOGS

EN LAAT JE INSPIREREN