• 20-10-2019
  • Winkels

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de nieuwe Goossens woon- en slaapwinkel in Zwolle. Het high tech storeconcept telt 1.800 m² woon- en slaapinspiratie, voorzien van een groot adviescentrum met de laatste trends, technische snufjes en innovaties. De feestelijke opening op zaterdag 12 oktober was bezocht. De zintuigen werden geprikkeld met verrassende hapjes, drankjes, live muziek en een show van Victor Mids. 

De Goossens winkel bevindt zich op woonboulevard Zwolle, aan de Grote Voort 80. Een compleet dagje woonshoppen – met gratis parkeren – is zo binnen handbereik. De nieuwe inspiration store werd officieel geopend door wethouder De Heer.

Prikkel je zintuigen

In de nieuwe Goossens inspiration store maak je kennis met de nieuwste technieken als het gaat om 3D interieuradvies. Met een VR-bril waan je je letterlijk in je toekomstige interieur! Met een digitale slaapscan krijg je onderbouwd en persoonlijk slaapadvies.

Bart Goossens, Algemeen Directeur van Goossens, is er erg trots op dat Goossens zich ook in Zwolle vestigt. “Wij verheugen ons erop om de consumenten ook in deze regio te inspireren met onze prachtige collectie aan woon- en slaapmeubels en hen te voorzien van écht persoonlijk, gratis interieuradvies.”

De nieuwe inspiration store is een mooie toevoeging aan het huidige winkelaanbod in Zwolle. “Dit nieuwe filiaal is gericht op de toekomst en wensen van de consument in oost-Nederland.

Goodiebags en exclusieve jubileumactie 

Tijdens de opening werden goodiebags, jubileumkortingen en diverse cadeaus weggeven. De eerste 200 klanten ontvingen een interieurcheque van € 50,-. Eén van de geluksvogels won de hoofdprijs, een cheque van € 2500,-. Met de woonwinkel in Zwolle en een te realiseren filiaal in Groningen is Goossens eind 2019 te vinden in maar liefst 17 steden met 20 filialen, waaronder twee in België.