• 01-12-2020
  • Woonkamer

Warme uitstraling

Een warme interieursetting maakt het winterseizoen nog knusser. En dat is precies waar iedereen zoveel behoefte aan heeft op dit moment. Een waanzinnige eyecatcher die meteen sfeer in jouw ruimte toevoegt, is een comfortabele stoffen bank met grove rondingen. Het liefst in een warme tint als koninklijk oranje, koper of terracotta. Geef de look wat meer pit met diverse kussens in verschillende groottes en materialen. Hoe meer verschillende varianten je combineert, hoe rijker de uitstraling is. Bovendien zorgt een geprint sierkussen meteen voor een unieke bijzonderheid in je woning. Combineer met een zachte plaid inclusief kwastjes en een groot vloerkleed met een subtiele schittering. Een intieme woonkamer is door een paar veranderingen in no time vervaardigd. Een perfecte plek voor het beleven van magische momenten die langzaam veranderen in warme herinneringen.

Alle stoffen hoekbanken

Glamourous touch

Met kerst heb je nooit genoeg glamourous statements in huis. Verrijk je woonkamer met een marmeren toevoeging in de vorm van een stijlvolle ronde salontafel die je plaatst bij een bordeaux fauteuil met bloemfiguren. Met mooie essentials in de kerststyle, zoals kerstballen, linten, veren, kaarsen en een stolp creëer je een glamourous hoek in jouw ruimte. Let it snow, let it glow, let it wow!

Ontdek alle accessoires

Feestelijke eettafel

The more the better! Naast een waanzinnige kerstachtige setting in je woonkamer, kun je natuurlijk ook je eettafel heel feestelijk decoreren.

Lees hier alles voor een fabulous kersttafel

Maak jouw interieur kerstproof

met deze feestelijke items

Quilt Furry

109,95

Sessel N-Joy Cora

549,-
Mogelijk vanaf 409,-

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren