• 10-10-2022
  • Slaapkamer

Look 1: een donker kleurenpalet voor een stijlvolle sfeer

Het lichtgrijze bed met opvallend hoofdbord is al een ware blikvanger, maar plaats hem tegen een donkere wand en het bed springt nog meer in het oog. Wij kozen voor een donkergroene achtergrond, omdat deze kleur stijlvol én warm is. Vooral perfect tijdens herfst- en wintertijden. Kies voor de rest van de slaapkameritems een donker kleurenpalet: zwart beddengoed, donkerbruine sierkussens en grijze plaids die perfect mixen met het blauwgrijze vloerkleed.

Het nachtkastje is de perfecte plek om extra stylingitems toe te voegen. Jouw accessoires komen nog mooier uit op een zwarte, marmeren salontafel. Door een hoge vaas achter de salontafel te plaatsen, creëer je extra diepte. Vul de vaas met enkele verse bloemen of droogbloemen. Meer styling heeft jouw slaapkamer niet nodig!

Get the look

Look 2: landelijk chic in ton-sur-ton

Het gestoffeerde bedframe in een lichtgrijze kleur is de perfecte basis voor een lichte look in de slaapkamer. Het kleurenpalet bestaat uit zandtinten, lichte grijzen en offwhite. In een ton-sur-ton interieur zorgen de structuren en texturen voor gelaagdheid. De grof geweven stof van het bed, het wollen vloerkleed, het velvet plaid en de marmeren salontafel. De mix van glanzende objecten en aaibare materialen creëren de juiste balans in de slaapkamer. Perfect om nog even die fijne zomersferen vast te houden...

Get the look

Slaapadvies

Uitgeslapen wakker worden en energiek aan de dag beginnen; daar wordt iedereen toch blij van? Met een bed wat perfect aansluit bij jouw slaapwensen geniet jij iedere nacht van een goede nachtrust. Onze slaapadviseurs helpen jou graag bij deze keuze.

Alles over slaapadvies




Meer inspiratie?

Ontdek onze blogs