• 14-07-2021
  • Woonkamer

Rotan: always on trend

Rotan is een natuurlijk materiaal en daarom blijven meubels die hiermee zijn gevormd altijd waanzinnige showstelers in je interieur. Vooral als het rustic rotan gecombineerd wordt met webbing, een techniek waarbij het rotan heel fijn wordt gevlochten. Laat je rotan meubels vervolgens samensmelten met andere natuurlijke invloeden. Denk aan linnen voor je gordijnen, een fijne stof voor je loungebank, een hoogpolig vloerkleed en teddy kussens. Het liefst in aardetinten, zoals beigezand en olijfgroen wat waanzinnig matcht met lichte tinten en zwart. Meer kleur heeft een interieur soms niet nodig.

Alle rotan interieuritems

Plaats vervolgens grote groene planten (of een kunstplant als je niet goed bent met planten) in rotan bloempotten door de woonkamer en zet groene rustieke kaarsen op een terrazzo plate op de salontafel voor meer sfeer. Het resultaat is vervolgens de basis van een stijlvol bohemian interieur dat always on trend is. Stijlvol, tijdloos en dus heel duurzaam.

Stijlvolle rotan stoelen

Wil je rotan subtiel toevoegen in je interieur, maar wel direct een statement maken? Trakteer jezelf dan op een rotan stoel. Zo’n rotan fauteuil plaats je heel gemakkelijk bij je bank als extra zitplaats in je woonkamer en matcht door zijn eenvoud eigenlijk altijd waanzinnig. Of creëer een comfortabele hoek in je woonkamer, waar je het rotan meubel voorziet van zachte kussens. Combineer met een voetenbankje, een zacht vloerkleed, een rotan lamp en extra groen. Deze melange zorgt voor een fijne twist en vormt bovendien je nieuwe catchy hotspot in huis.

Ontdek meer rotan stoelen

Rotan vs. teddy

Rotan roept een zomers gevoel in je op, terwijl teddy je juist laat verlangen naar knusse winteravonden. En toch matchen deze twee materialen waanzinnig goed met elkaar. Dat komt door de warmte en zachtheid die beiden uitstralen. Experimenteer en ervaar zelf hoe deze fijne materialen jou ultiem woongeluk bezorgen.

Meer teddy meubels

Creëer zelf een stijlvol bohemian interieur

met rotan elementen

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren