hoekbank Infinity

(1)

Bedankt voor uw stem!

Schrijf een review
Artikel nr
60132325
Levertijd
6 - 8 weken
 • mooie chromen plint
 • 10 jaar garantie
 • ruime stof en ledercollectie

Ruime loungebank in strak design met hoogwaardige chromen plint. De chaise longue maakt deze uitvoering tot een stijlvolle familiebank. Hoekbank Infinity in lichtgrijze stof zorgt voor een bijzonder smaakvol accent in uw interieur. Het gebruik van duurzame materialen en het aangename zitcomfort staan garant voor jarenlang woonplezier. U krijgt op zitmeubel Infinity dan ook 10 jaar garantie.

Model Infinity is online verkrijgbaar als bank en hoekbank in diverse uitvoeringen en maten. In onze winkels is de keuze in uitvoeringen nog groter. En wat dacht u van een ruime keuze in poot-mogelijkheden en stof- en lederkleuren.

Merk Cantomobili
Garantie 10 Jaar
Uitvoering Hoekbank
Type Element Compleet
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 59 cm
Zitcomfort Zacht Zitcomfort
Type Poot Met Metalen Poot
Hoofdsteun Geen Hoofdsteun
Armleuning Niet Verstelbare Armleuning
Type Vulling Luxafoamvulling
Ondervering Nosagvering
Sierkussen Zonder Sierkussen
Constructie Oersterk Hardhouten Frame
Type Stoffering Zit- En Rugkussen Los
Materiaal Stof
Kleur Omschrijving Lichtgrijs Grof Gemeleerd
Afwerking Grof Geweven
Hoofdkleur Grijs
Standaard Afmeting B X H X D 300 X 81 X 160 cm
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Log in of registreer om een review te schrijven.

Gratis bezorging

De door u bestelde meubelen worden gratis bezorgd op afleveradressen in Nederland en de grensstreken met België en Duitsland. Dit gebeurt door onze eigen professionele bezorgdienst vanuit ons eigen distributiecentrum. Voor orders onder de €500 wordt een vergoeding van €35 gevraagd.

Levertijd

Na uw online aankoop krijgt u direct via uw opgegeven e-mail adres uw orderbevestiging toegezonden. In deze orderbevestiging staat nogmaals de levertijd van uw meubel(en) vermeldt. Indien uw product(en) direct leverbaar zijn, dan betekent dit dat het meubel beschikbaar is in het magazijn van Goossens en per direct leverbaar is. Echter, feitelijke bezorging is afhankelijk van de samenstelling van uw order. Goossens streeft er altijd naar uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Over de exacte leverdag wordt u telefonisch op de hoogte gebracht.

Indien een andere levertijd wordt gecommuniceerd, houdt dit in dat het meubel beschikbaar is, maar nog niet beschikbaar is in het magazijn van Goossens. Feitelijke bezorging is afhankelijk van de samenstelling van uw order. Ongeveer 2 weken voor levering ontvangt u van ons een brief waarin wij bevestigen welke datum wij gereserveerd hebben om uw meubelen thuis te bezorgen en eventueel te installeren indien dat nodig is.

Moment van levering

Om ervoor te zorgen dat u niet de hele dag thuis op ons hoeft te gaan zitten wachten, hebben wij een unieke tijdsindicatielijn. Via deze lijn kunt u één dag voor levering een indicatie krijgen over op welk tijdstip ze uw meubel(en) komen leveren.

Tijdsindicatielijn: 0413-214161

Als de datum van levering u niet uitkomt dan vragen wij u om minimaal 7 dagen voor levering via www.goossens.nl/mijngoossens een nieuwe leveringsafspraak te maken. U kunt u op www.goossens.nl/mijngoossens registreren en naast bovengenoemd voordeel kunt u verder direct zelf online de volgende zaken beheren en regelen:

 • uw adres- en aflevergegevens beheren en wijzigen
 • een nieuwe keuze maken voor uw bezorgdatum
 • terugbelservice binnen 1 werkdag
 • informatie over uw aangekochte meubels
 • informatie over de betaalmogelijkheden
 • servicevraag of klachtmelding

Mocht u, zonder ons tijdig in te lichten, op de dag van levering niet thuis zijn, dan dient u bij de eerst volgende leverdag rekening te houden met voorrijkosten. Ook wanneer u de afspraak 2 werkdagen voor bezorging wilt verzetten, zijn wij genoodzaakt voorrijkosten te berekenen. Uw meubelen zijn dan immers klaargezet en geladen voor bezorging. Om de bezorging zo soepel mogelijk te laten verlopen moeten we van tevoren zeker weten dat het naar binnen brengen van uw meubelen geen problemen met zich meebrengt. Als u daarover twijfels heeft horen we het graag vooraf via onze klantenservice.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze afdeling klantenservice

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling Klantenservice. De afdeling Klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren te bereiken via nummer: 0413 – 21 14 36

Via een keuzemenu wordt u doorverbonden met een medewerker die uw vraag kan beantwoorden.

Onze eigen kwaliteitsmedewerkers zijn uitermate kritisch op de constructie en materiaalkeuze van onze producten. Vanzelfsprekend testen we alle materialen en constructies uitvoerig en ook na de productie wordt ieder meubel op meer dan 100 punten gecontroleerd en gekeurd om de kwaliteit en dus duurzaamheid te garanderen. Niet voor niets biedt Goossens een brancheoverschrijdende garantie tot maar liefst 25 jaar.

CBW garantie

Goossens wonen & slapen is een CBW erkende winkel. En dat heeft voor tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij ons altijd veilig. CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling.

10 jaar garantie

Gewoon goed is bij ons niet goed genoeg want wij zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom bieden wij op ruim 80% van onze collectie een garantie van maar liefst 10 jaar! Deze is geldig op de constructie en verbindingen van uw meubel en geeft recht op een volledige dekking. De Goossens garantie gaat dus vele malen verder van het CBW.

25 jaar garantie

Om te onderstrepen dat meubelen uit onze collectie van absolute topkwaliteit zijn, bieden wij op vele artikelen zelfs branche overschrijdende garantie aan van maar liefst 25 jaar! Kies voor duurzaam woon- en slaap genot, koop dan uw meubelen bij Goossens wonen & slapen en u heeft jarenlang plezier van kwaliteit.

Onderhoud

Wij maken het u graag gemakkelijk. Download het onderstaande document, om u zodoende te voorzien van alle informatie over onderhoud en garantie;

 • per artikelgroep (banken, eetkamerstoelen .. etc)
 • specifiek leder- en of houtsoort
 • diverse relaxfuncties
 • diverse slaapsystemen
 • diverse materiaalsoorten
onderhoud garantie