Matrassen

Matras advies

Bij Goossens besteden we naast onze collectie boxsprings en ledikanten zeer veel aandacht aan onze matrassen en bedbodem collectie. Topkwaliteit, duurzaamheid, ventilatie en comfort zijn de basiselementen van onze collectie. Natuurlijk tegen de scherpste prijzen. Naast de topkwaliteit die u met onze matrassen en bodems in huis haalt, wordt ook een uitstekende service geboden. Zo is onze gehele collectie uitvoerig getest waardoor we u een garantie kunnen bieden tot wel 10 jaar. Kom naar één van onze winkels en ervaar het perfecte ligcomfort op één van onze 30 matrassen en bodems.

Matrassen bij {name} vanaf €155 tot €1.239

  • gegarandeerd de laagste prijs
  • alle prijsklassen en soorten
  • binnen 8 werkdagen leverbaar
  • tot 10 jaar garantie
  • omruilgarantie
Matraswijzer
Minipocketvering

Minipocketvering

Door honderden afzonderlijk verpakte thermisch geharde minipocketveren geven de matrassen u een perfecte ondersteuning. Iedere 7-slags minipocketveer past zich optimaal aan uw lichaamsvorm aan en geeft uw lichaam een passende tegendruk. Bekijk hier een deel van de matrassen collectie online.

Traagschuim

Traagschuim

Naast de kern van hoogwaardig gecontourd Luxafoam® bevat Tence II 22 standaard een afdeklaag van Sensus® traagschuim aangevuld met Climawatt®. Door de warmte van uw lichaam wordt het materiaal soepel en volgt het perfect uw contouren. Bekijk hier een deel van de matrassen collectie online.

Controlspring

Controlspring

Geeft u de voorkeur aan een wat steviger ligcomfort, dan zijn matras Control II 22 en Control II 24 ideaal. De vele thermisch geharde pocketveren, de kern van Luxafoam® en de afdeklaag van Climawatt® zorgen voor een prima ventilatie en vochtregulatie. Bekijk hier een deel van de matrassen collectie online.

Pinfoamlatex

Pinfoamlatex

Pinfoamlatex is een duurzaam, vormvast materiaal dat u lichaam optimaal op iedere milimeter ondersteunt. Door deze ondersteuning is matras Limit II 22 ideaal indien u last heeft van uw gewrichten. Bekijk hier een deel van de matrassen collectie online.


Comfort Sleep

Topkwaliteit, duurzaamheid, ventilatie en comfort

Comfort is persoonlijk, Comfortsleep® matrassen zorgen ervoor dat u heerlijk uitgerust wakker wordt. Een goede nachtrust is belangrijk voor u en dus ook voor ons. U heeft al een Comfortsleep® matras vanaf €449.


Uw persoonlijke wensen

Deze superieure matrassen zijn mogelijk in zowel een soepele als een stevige variant en geschikt voor lattenbodems, spiraalbodems en box- springs. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse matraskernen. Deze extra dikke matraskern wordt omhuld door een prachtige antraciete of witte tijk die door de exclusieve Feel behandeling perfect ventileert en uitblinkt in luxe en zachtheid. Klik hier voor meer informatie...

Comfort Sleep
Bedbodems
Bedbodems
Bedbodems
Bedbodems