Gratis slaapadvies door onze experts


Hoe werkt het?

Samen met de slaapexpert bepalen jullie welk slaapcomfort past bij jouw slaapwensen. Ben je een buik- rug- of zijslaper? Heb je het snel warm in bed? Zijn er allergieën of lichamelijke klachten waar we rekening mee moeten houden? Op basis hiervan stellen we een bed samen, met een bedbodem, matras en eventueel een topmatras wat precies op jouw slaapwensen is afgestemd.
Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar jouw woonstijl en welke materialen en kleuren het beste tot hun recht komen in jouw slaapkamer. Met onze ruime collectie in verschillende woonstijlen vind je altijd slaapkamermeubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Want door een luxe design te combineren met een perfect slaapcomfort, ben je verzekerd van een optimale nachtrust!

deskundigslaapadvies-pagina-banner-V2


Maak een afspraak
voor een persoonlijk slaapadvies

Ben je enthousiast geworden en heb jij zo’n slaapadvies nodig? Maak vandaag nog een afspraak en zorg dat vervelende slaapproblemen straks tot het verleden behoren!

Laat je gegevens achter, dan bellen we je snel terug om je wensen te bespreken en een adviesgesprek in te plannen. Of kom vrijblijvend langs in een van onze winkels. Onze experts staan altijd voor je klaar, ook zonder afspraak.

Bekijk hier welke winkel bij jou in de buurt zit.


Wat moet ik voorbereiden?

Onze slaapexperts neemt alle zorgen uit handen en stelt je de juiste vragen om tot een goed advies te kunnen komen. Toch is het handig om gemakkelijke kleding aan te doen, zodat je goed kan proefliggen. Verder is het fijn als je weet wat de maatvoering is van het bed en is het goed om vast na te denken over je favoriete woonstijl en de comforteisen.

Voorbereidingschecklist voor een persoonlijk slaapadvies:
✔ Bepaal alvast de gewenste maatvoering én je woonstijl
✔ Trek gemakkelijke kleding aan zodat je uitgebreid kan proefliggen
✔ Denk vast na over jouw slaapwensen en je comforteisen


Ga aan de slag met jouw moodboard

maak een afspraak

VOOR ÉCHT ADVIES