• 02-04-2018
  • Woonkamer
Lentefris huis - 1

Het is zover! Je hebt de welbekende kriebels te pakken. De grote voorjaarsschoonmaak komt eraan. Het liefst wil je zo snel mogelijk het hele huis overhoophalen. Om daarna alles weer lekker te organiseren. Maar voor je begint? Neem even de tijd om onze tips te lezen. Dan weet je zeker dat je een opgeruimd lentefris huis krijgt.

Lentefris huis - 2

Tip 1: Wees creatief met ruimte

Geen ruimte is te lastig voor een opgeruimd huis! Soms moet je gewoon net even ‘out-of-the-box-denken’. En laat je die ‘box’ nou net nodig hebben om te organiseren. Heb je niet genoeg muurruimte voor een kast of dressoir? Maar heb je wel een bank vrij in de ruimte staan? Wat denk je ervan om er een dressoir achter te plaatsen? Zo heb je onverwachts veel opbergruimte. Én een handige plek om je hapje en drankje te plaatsen als je lekker aan het bankhangen bent na de grote voorjaarsschoonmaak!


Lentefris huis - 3

Tip 2: Kies voor frisse kleuren

Een huis oogt al snel opgeruimd als het is omringd door frisse muren in dezelfde tinten. Ben je van nature niet zo opgeruimd? Dan ben je misschien beter af met kleuren die rust en kalmte uitstralen. Zoals natuurlijke tinten als gebroken wit en beige, of zachte pasteltinten in roze en groen. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Kies dan ook voor meubels die overeenkomen met de kleur op je muur. Zo ziet het geheel er al snel fris, opgeruimd en georganiseerd uit. Ook al is het stiekem helemaal niet zo. Iedereen blij! Vergeet ook niet om rondom je zithoek genoeg opbergers te plaatsen, zoals een handige bijzettafel of een mooie mand. Dan heb je nooit een reden om zomaar spullen te laten rondslingeren.


Lentefris huis - 4

Tip 3: Een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd

Het is een inkoppertje, maar daarom niet minder waar. En om lekker opgeruimd te zijn, heb je opbergruimte nodig. Heb je geen inbouwkasten? Dan is dat eigenlijk helemaal geen straf. Het geeft je een mooie goede reden om je uit te leven met prachtige dressoirs  en andere opbergmeubels ! Doe jezelf vooral een plezier en kijk naar wat echt bij jouw leven past. Ben je stiekem een sloddervos? Ook al wil je nog zo graag zo georganiseerd zijn? Dan is een open kast misschien niet het beste idee. Of ben je juist een pietje-precies die altijd alles keurig op de juiste plek heeft liggen? In dat geval is een gesloten kast misschien juist zonde van je opruimtalenten. Wil je het beste van beide? Kies dan gewoon voor een handige kast met deuren, waar je lekker snel je rommeltjes kwijt kunt. Én een mooie vitrinekast  voor je favoriete souvenirs en woonaccessoires.


Haal opbergruimte in huis met deze items: 

Dressoir Vision

1.969,-
1-5 werkdagen in huis

Opbergkast Verona

899,-
1-5 werkdagen in huis

Vitrinekast metal

469,-
1-5 werkdagen in huis