• 16-05-2022
  • Stijltips

Modern grey: een moderne look in je eethoek

Het grijze beton kan in allerlei vormen gegoten worden. Het is dan ook juist de vorm die het beton laat spreken. Een betonlook eettafel in een ronde, minimalistische vorm is op zichzelf al een designstuk. Combineer de betonlook tafel met stijlvolle designstoelen en een minimalistische vloerlamp voor een moderne look in je eetkamer.

En het kleurenpalet? Die bestaat uit verschillende grijstonen met een tikkeltje zwart voor extra pit. Modern en stijlvol.

Grijze eetkamerstoelen

Industriële look met ruwe materialen

Uiteraard kun je beton ook op een stoere manier in je interieur stylen. Je combineert de betonlook eettafel dan met ruwe materialen zoals baksteen, onbewerkt hout, leer en zwart staal. Deze combinatie van materialen is zeer geliefd bij de industriële woonliefhebber. Tip: voeg ook zachte materialen aan je interieur toe. Dit verbetert de akoestiek en zorgt ervoor dat je industriële interieur geen kille uitstraling krijgt. Denk dan bijvoorbeeld aan een grof geweven plaid, een dierenhuid of sierkussens met een stoere print.

Basic warmth: een warme uitstraling met beton

Je verwacht het misschien niet, maar met beton kun je ook een warme uitstraling creëren. De afgeronde vorm geeft de tafel een vriendelijke look, maar ook de beige tint brengt warmte in de eetkamer. Ga verder met dit kleurenpalet van naturelle tinten die een knus gevoel uitstralen en combineer daarbij meerdere materialen, waardoor je gelaagdheid creëert in jouw ton-sur-ton interieur. Kies voor een eetkamerstoel van teddystof en leg een zacht organisch vloerkleed onder de eettafel. Hallo eethoek met een warme touch!

Betonlook vs beton

Wat zijn de voordelen van een betonlook eettafel ten opzichte van een betonnen tafel? Allereerst: betonlook lijkt qua look & feel op echt beton, want het heeft ook kleine oneffenheden en gevlamde structuur. Verder is betonlook minder zwaar, voelt het warmer aan en heeft het minder scherpe randen dan beton. Ook is betonlook ideaal voor ronde vormen en kan iedere tafelpoot gemonteerd worden. Misschien denk je nu; wanneer kies je dan voor een betonnen tafel? Ga voor beton als je een tuintafel zoekt. Betonlook is namelijk niet geschikt voor buitengebruik.

Betonlook tafels

Voeg een betonlook eettafel

toe aan jouw interieur

-20%

Eettafel Stone

1.389,- 1.111,-
1-5 werkdagen in huis
-20%

Eettafel Stone

1.389,- 1.111,-
-20%

Eettafel Stone

1.389,- 1.111,-
-20%

Eettafel Stone

2.138,- 1.710,-
1-5 werkdagen in huis
Meer inspiratie?

Ontdek onze blogs