• 26-04-2019
  • Woonkamer
1337-header 6 eyecatchers woonkamer

Wil je meer spanning creëren in je nieuwe interieur of ben je toe aan een nieuwe look? Wij hebben 5 absolute eyecatchers voor je op een rij gezet zodat jij straks je ogen niet meer van je interieur kan afhouden…

1327-6eyecachers-foto2

#1 Bank Suite 

Hoe creëer je een écht opvallende look in je woning? Het geheim is eenvoudig: kies voor een zitbank, hoekbank of eetkamerstoel in een unieke stof of oogstrelende kleur en je haalt een ware eyecatcher in huis. Kies bijvoorbeeld voor een velvet bank en geef je interieur een luxe touch. Bovendien is velvet de trend van dit moment!

1328-6eyecathers-foto2

#2 Hoekbank Rovato 

Denk groots. Maak een statement in je woonkamer met één grote hoekbank of elementenbank. Je zult zien dat de ruimte, verrassend genoeg, meteen een stuk groter oogt. Bank Rovato leent zich hier perfect voor dankzij zijn strakke lijnen en zwarte sledepoot. De stoere kapnaden van deze loungebank brengen bovendien meer spanning in je interieur. 

Creëer met één grote bank voldoende zitplaatsen zodat je jouw verzameling stoelen, fauteuils en poefjes kunt minimaliseren. Dit resulteert in een overzichtelijke opstelling die je woning ruimtelijker laat aanvoelen.  Bovendien brengt rust in huis ook rust in je hoofd: de ultieme loungeruimte

Tip: check goed welk formaat bank in jouw interieur past. Vaak past er een grotere bank in dan je denkt.
1330-6eyecatchersvoorindewoonkamer-4

#3 Fauteuil Valencia 

Fauteuils lenen zich perfect als eyecatcher. Probeer eens een draaifauiteuil of designfauteuil in een opvallende kleur en een luxe stof, zoals blauw velvet. Of een stoel met een opvallende vorm, zoals de oorfauteuils . Houd je van fauteuils met zwart metalen poot dan is fauteuil Valencia een absolute musthave. 

Speel ook eens met de positie van je meubels . Plaats je fauteuil bijvoorbeeld op een lege plek in je woning en creëer je eigen leeseiland met matching vloerlamp en vloerkleed.    

TIP: match jouw blikvanger van een fauteuil met de rest van je interieur. Een vloerkleed in dezelfde kleurtinten is de ideale verbinder. 

1332-6eyecatchers-6

#4 Eettafel Britain 

Een eettafel is meer dan alleen een groot meubel in je eetkamer. Hij kan beslist de show stelen in jouw eetkamer omdat hij verkrijgbaar is in eindeloos veel stijlvolle ontwerpen.  Denk maar aan een  romantische tafel van eikenhout met prachtige afwerking. Of een boomstamtafel met natuurlijk houten blad. Maar ook een tafel met bijzondere tafelpoot, zoals kloostertafel Britain ontvangt veel complimenten. Met dit exemplaar haal een stukje  karakter in huis. 

TIP:  Style je tafel met mooi servies, accessoires of een prachtig veldboeket voor een adembenemend effect. 

1333-6 eyecatchers-foto6

#5 eetkamerstoel Emma

Ronde vormen en een fluweelzachte huid. Het zal je niet verbazen dat stoel Emma veel indruk maakt. Met deze eetkamerstoel maak je van iedere eethoek een eyecatcher en van ieder etentje een genot. De meest spannende gerechten bestaan uit een unieke combi van tegengestelde smaken. Waarom zou dit niet gelden voor je interieur? Dankzij de zachte Alcamara stof en het slanke, zwart metalen onderstel haal je met stoel Emma een hemelse combi in huis.

Ook met industriële eetkamerstoelen van buffel-, handgewassen of outdoor leer creëer je een opvallende, stoere look in jouw eetkamer.

Gratis interieuradvies over eyecatchers

Vind je het lastig om een opvallend meubel te vinden dat bij de rest van je interieur past? Vraag dan gerust één van onze experts om gratis  interieuradvies . Zij zijn precies op de hoogte van de laatste trends. Bovendien weten zij de juiste mix te maken tussen verschillende materialen en kleuren. 

Meer eyecatchers voor de woonkamer:

Eetkamerstoel Manzini

369,-
1-5 werkdagen in huis

Shop nu voordelig met bestedingsvoordeel

Heb je een aantal mooie eyecatchers ontdekt? Profiteer dan nu van bestedingsvoordeel: hoe meer je shopt, hoe hoger je korting. Zo geniet je extra van jouw make-over aanwinsten.