• 06-12-2021
  • Woonkamer

Keep it cool

Met een waanzinnige velvet bank in het mystic blue, is het statement piece van jouw kerstinterieur een feit. Bovendien een comfy design waarop je heerlijk kunt relaxen: een must voor tijdens die vrije dagen. Style hem vervolgens af met roze en blauw geprinte sierkussens, een rechthoekig vloerkleed in zilvertint én een marmeren salontafel voor een elegante ambiance.

Bekijk alle loungebanken

Out of the box kerstdecoratie

Nu deze interieuritems samen een coole setting vormen, kun je de ruimte wat meer liefde geven door nonchalant wat feestelijke kerstdecoratie door de woonkamer te spreiden. En dan niet de traditionele kerstballen, denk meer out of the box! Plaats op de zwarte salontafel gedroogde bloemen en bind deze samen met een groot pastelkleurig lint. Ook leuk: zet er een paar samen in een vaas. Een ander idee is om de kerstboom te vervangen voor een dennentak waarin je lintjes strikt. Drapeer vervolgens wat parels en parelkettingen rondom het tafereel, samen met wat kristal voor een fijne mix. Het resultaat: een waarachtig minimalistisch kerstdecor waar je heerlijk kunt loungen met je geliefden.

Ontdek alle salontafels

Kerstservies in de buffetkast

Niet alleen de tafels in je woonkamer zijn een perfecte plek om je kerstaccessoires te plaatsen, ook de tentoonstelling in je buffetkast kun je voorzien van kerstsferen. Zo is deze spot in huis een perfecte plek om je kerstservies te laten zien, nu deze weer uit de kast komt. Maar ook mooie lichtjes kun je hier een plekje geven.

Alle buffetkasten

DIY: Droogbloemenboeket

Wil jij toch dit jaar uitpakken? Doe dat dan met een mooi droogboeket. Met waarachtige goudtinten, lichtroze accenten en hier en daar alsnog classy bordeaux heb je een prachtige bos die je tijdens de feestdagen, en nog lang daarna, als eyecatcher op een bijzettafel kunt poseren. Ook een leuk idee om een kaal hoekje mee te up spicen.

Alle bijzettafels

Zelf maken? Voor alle creatievelingen leggen we deze DIY stap voor stap uit! De droogbloemen kun je kant en klaar kopen of je droogt de verse bloemen door ze eerst op een droge plek – bijvoorbeeld op zolder - op z’n kop te hangen. Succes!

Dit heb je nodig:

Een standaard/hoge schaal/pot, oase, droogbloemen, tang, ijzerdraad, tape

Aan de slag:

1. Bevestig de oase op de standaard/hoge schaal/pot, maak dit eventueel steviger door de oase aan de randen vast te tapen. Later vallen de bloemen hierover heen.

2. Neem de bloemen en werk vanuit het midden voor een symmetrisch effect óf houd het speels en steek her en daar de bloemen. Te lange bloemen knip je onder aan de steel af.

3. Kies voor een mooie hangende tak of bloem om de connectie met de standaard te behouden. Zo blijft het een geheel.

Creëer jouw holiday home

met deze coole items

Bank Jim

1.799,-
Mogelijk vanaf 1.579,-