• 03-09-2018
  • Woonkamer
1054 - Blog opbergkast zelfde inhoud - vision 2

Welke kast je kiest, is niet alleen afhankelijk van je smaak. Natuurlijk moet het een mooie kast zijn, maar hij moet ook in je woonruimte passen. Wist je dat wij kasten hebben in diverse afmetingen, die stuk voor stuk evenveel opbergruimte bieden? Zo vind je altijd een passende kast, hoe groot of klein jouw woonkamer ook is. 

Je zou het op het eerste oog niet zeggen, maar kasten van verschillende formaten kunnen wel degelijk dezelfde opbergruimte bieden. Een hoge kast mag groter lijken dan een dressoir, maar niets is minder waar. Wij laten je zien dat je in drie verschillende kasten evenveel kwijt kunt. Zien is geloven! En om het je nog makkelijker te maken, hebben we alle voordelen van de kasten op een rijtje gezet. Welke past in jouw interieur?

Een dressoir voor grote ruimtes: Vision 

Een grote ruimte is ideaal om een dressoir te zetten. Dit neemt namelijk meer plaats in beslag waardoor de ruimte beter wordt opgevuld. Het voordeel van een dressoir is dat je bovenop de kast nog allerlei spullen kunt plaatsen, zoals een tof schilderij. Op die manier is de woonkamer meteen een stuk sfeervoller. Bovendien wordt de akoestiek ook veel beter als je niet alleen meubelen in de ruimte plaatst, maar ook decoratie aan de muur hangt. 


Zo deel je het dressoir het beste in: 

Dit dressoir biedt veel opbergruimte achter gesloten deurtjes en in de schuiven. Hierin kan je dus allerlei spullen plaatsen die rommelig ogen en die je graag uit het zicht wilt plaatsen. 


1051 - Blog opbergkast zelfde inhoud - Cielo

Een opbergkast voor kleine ruimtes: Cielo

In een kleine ruimte maak je best slim gebruik van de hoogte. Kies daarom voor een smalle hoge kast; deze neemt minder vloeroppervlakte in beslag. Ook in ruimtes met een hoog plafond is zo’n hoge opbergkast een goed idee, want anders kan de ruimte al snel kil aanvoelen. Bovendien galmt een grote ruimte met hoog plafond ook veel minder als je er een hoge kast in plaatst. 


Zo deel je de opbergkast het beste in: 

In de vakken achter de deuren is er opbergruimte voor spullen die privé zijn of rommelig ogen. Het open vak is ideaal voor spelletjes van de kinderen. In de schuiven reserveer je ruimte voor onder andere kleurboeken en stiften en allerlei andere bureauaccessoires die je slechts af en toe nodig hebt. 


1050 - Blog opbergkast zelfde inhoud - Max

Een opbergkast voor iedereen: Max 

Een opbergkast die in elke woonruimte past is Max: niet te hoog en niet te breed. Ideaal dus! 


Zo deel je opbergkast Max het beste in: 

Zoals je ziet heeft de kast vijf vakken die genoeg ruimte bieden voor al je spullen. Tip! Reserveer het vak linksonder voor het speelgoed en de spelletjes van de kinderen. Door ze onderin de kast te zetten, kunnen de kinderen ze makkelijk zelf nemen én (niet onbelangrijk) weer opruimen. 

Meer weten over het kiezen van de juiste opbergkast? Bekijk ons advies! 

Meer mooie én praktische opbergkasten en dressoirs:

Opbergkast Verona

899,-
1-5 werkdagen in huis

Dressoir Max

1.139,-

Dressoir Verona

799,-
1-5 werkdagen in huis