• 19-08-2021
  • Appartement

Centraal station met stijl

binnenkijken bij branco en marien

Newlyweds Branco (30) en Marien (37) wonen samen met hun Chihuahua Chanel en Poes Mini in hun appartement in Den Haag. Een plek die lekker centraal ligt tussen Rotterdam en Schiphol, waar zij beiden werkzaam zijn voor de Nederlandse Spoorwegen. De bruiloft ondervond wat vertraging dankzij COVID-19, maar daardoor hadden zij opeens wel volle aandacht voor een ander project: de verbouwing van hun liefdesnest.

Dream team

Waar een menig station van de NS er vaak jaren over doet om vernieuwd te worden, is dat in Den Haag wel anders. Marien en Branco klussen er enthousiast op los. In de ‘eerste fase’ moderniseren ze in 1,5 jaar tijd samen de woonkamer, hal en slaapkamers.

Kozijnen verven, muren behangen en inrichten; ze draaien hun handen er niet voor om. Ruzies of discussies? Alles behalve. Branco: ‘Alles ging heel natuurlijk. Ik bepaalde de hoofdlijnen en Marien kleurde het letterlijk in met de styling.’ Bedenkingen dan? Branco: De kozijnen en deuren waren wel even ‘food for thought’. Ik wilde deze heel graag zwart maken. Daar had Marien wel wat twijfels over want hij was bang dat dat de ruimtes juist kleiner zou maken. Toch heeft hij mij het vertrouwen gegeven en we zijn allebei heel blij met het resultaat.’

woonkamer in deze look

Opbergkast Barcelona

1.399,-
1-5 werkdagen in huis
Binnenkijken bij - Branco - 2590

Een eersteklas appartement

De woning van Marien lijkt in niets meer op wat het was voordat Branco bij hem introk. De donkere meubels, de zachte, fluwelen stoffen, de diamantstiksels op de eetkamerstoelen en decoratie in goud/zilver zorgen voor een hotel chic uitstraling. Bij deze trend mag een opvallende wand niet ontbreken en daar hebben de heren ook goed op ingespeeld. Het tropische behang is een vrolijk statement en het poeder roze wordt – alsof het door een professionele stylist uitgewerkt is – verweven door de rest van het interieur. Kortom: deze ruimte is in geen geval een stiltecoupé, maar het is fijn inchecken na een lange dag werken.

Lees meer over de Hotel Chic trend

slaapkamer in deze look

Tafellamp Devant

85,-
1-5 werkdagen in huis


Ruimtelijk inzicht

Marien en Branco delen niet alleen dezelfde stijl, ze waren het ook meteen eens over de kwaliteit. Branco: ‘Die moet gewoon goed zijn. Omdat ik bij Goossens heb gewerkt, weet ik dat het wat dat betreft perfect is. Daarom hebben we eigenlijk alle meubels – bij verschillende winkels door het land – bekeken en besteld.’ Grote verrassing was hierin de sidetable. Marien wilde deze graag achter de bank positioneren, maar Branco twijfelde in verband met de ruimte. Achteraf de beste beslissing ooit. ‘Onze coffee table boeken komen hier prachtig tot hun recht en ook Puffy (de gouden puffervis) heeft hier helemaal zijn plek gevonden.’

Bekijk alle side tables




Doordenderen

Nu het woon- en slaapgedeelte tot in detail klopt, zou je verwachten dat de newlyweds na deze succesvolle metamorfose ook daadwerkelijk gebruik maken van deze sfeervolle ruimtes. Even wat quality time samen en genieten van hun liefdesnest. Het tegendeel is waar. Ze hebben de smaak zó te pakken, dat in november ‘fase 2’ gepland staat. Keuken, badkamer en toilet worden dan onder handen genomen. Het stel dendert er in sneltreinvaart doorheen..

Wonen zoals Branco?

Opbergkast Barcelona

1.399,-
1-5 werkdagen in huis

Tafellamp Devant

85,-
1-5 werkdagen in huis

#Goossens

happy customers delen hun Goossens interieur

Nog niet uitgekeken?

bekijk meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina