• 21-09-2020

Bank in blauw: Jim

Met een blauwe bank in je woonkamer maak je een groot statement. Helemaal als die bank zowel een hoekelement als een rond element bevat: the best of both worlds. Juist door de mix van vormen, wordt deze bank extra catchy. Style ‘m vervolgens met diverse sierkussens in verschillende blauwtinten en prints en wissel af met ronde en vierkante varianten. Zo zorgt hoekbank Jim voor een elegante en luxe uitstraling in jouw interieur. Match met een set van gouden salontafels, een mooi vloerkleed met een vintage print en een fijne fauteuil om jouw zithoek compleet te maken. Zo creëer je een majestueus karakter.

Bekijk alle banken in blauw

Fauteuil Valencia

Een parel in onze collectie is fauteuil Valencia. Het blauwgroene velvet zorgt voor een chic klassieke look in jouw woonkamer. En bovendien zit de stoel door dit luxe uitziende materiaal ook nog eens ontzettend fijn, want hij voelt heerlijk zacht aan. Plaats er een kussen in voor meer comfort, of zet er een mooie poef of kruk naast die je kunt gebruiken als voetenbankje voor het ultieme ontspannen gevoel.

Eetkamerstoel Peda

In de eetkamer neem je meerdere keren per dag plaats. Extra prettig tafelen doe je op fijne stoelen die goed aanvoelen. Gemaakt van een zacht materiaal, met armleuningen voor extra comfort. Maar ze moeten natuurlijk ook prachtig staan en de ruimte voorzien van een iconische uitstraling. Met eetkamerstoelen in royal blue, geschoven aan een elegante eettafel met daaronder een vloerkleed voeg je een koninklijke allure toe aan je eigen woning.

Ontdek alle blauwe eetkamerstoelen

Het mooiste blauw

in de mix met andere iconen

Eetkamerstoel Peda

299,-
Mogelijk vanaf 249,-

Bank Jim

3.059,-
Mogelijk vanaf 2.579,-

2 Zits Suite

1.189,-
Mogelijk vanaf 899,-

Bekijk meer blogs

en laat je inspireren