• 24-05-2021
  • Woonkamer

Creëer jouw bank op maat

De een vindt het inrichten van een interieur heel lastig, terwijl de ander al duidelijk voor ogen heeft welke elementen zeker terug mogen komen. Hoor jij bij die laatste groep? Dan is interieurshoppen bij Goossens een walhalla. De unieke collectie van Goossens kun je namelijk zelf personaliseren. Die prachtige loungebank die je op het oog hebt, kun je voorzien van de kleur – geel, groen, blauw, rood, noem maar op - en het materiaal – stof, leer, microleer…- die jij in gedachte hebt. En kies je dan voor een grote variant, of wil je hem wat compacter? Ook die keuze heb je. Zo creëer je jouw eigen bank op maat.

Ontdek alle banken

Een mooie basis gecombineerd met favoriete kleuren

Een grijze loungebank, bijvoorbeeld in velvet of microleer, staat prachtig in je woonkamer. Deze vormt samen met een zwarte salontafel, en een witte fauteuil een perfecte basis. Vervolgens kun je andere favoriete kleuren toevoegen die jij al misschien op je moodboard hebt gepind. Laat die tinten zien in een statement vloerkleed, zachte sierkussens, meerdere unieke accessoires en kleine meubeltjes zoals een poef. Een unieke look in je woonkamer is vervolgens het resultaat.

Alle vloerkleden

Personaliseer je eethoek

Ook je eethoek kun je jouw eigen signature geven. De stijlvolle Goossens designs mag jij namelijk verder finetunen. Zo heb je de mogelijkheid om voor verschillende eetkamerstoelen, te kiezen uit verschillende onderstellen, materialen en kleuren. En voor veel ontwerpen geldt ook dat we ze zowel met als zonder arm beschikbaar hebben. Die variatie maakt het vormen van de ideale eethoek onwijs leuk. Want je hoeft voor een eenheid heus niet te kiezen voor vier, zes of acht exact dezelfde eetkamerstoelen. Het blijft ook een geheel als je kiest voor een bepaald design, maar wel varieert in de armleuning, kleurtinten, het materiaal en onderstel. Juist die diversiteit resulteert in een prachtig plaatje. Meer eigenheid en een speelse look, maar tegelijk ook een eenheid en rust.

Alle eetkamerstoelen met arm

Ook kunnen we een tafel op maat voor je creëren. Rond, rechthoekig, ovaal: we hebben ze in diverse vormen en afmetingen. En ook voor deze designs geldt: kies zelf jouw favoriete kleur, materiaal en onderstel. Je bent hierdoor verzekerd van een uniek exemplaar in jouw woning. Een die voldoet aan al je wensen…

Ontdek alle tafels

Je eethoek is niet compleet zonder een stijlvolle kast waarin je jouw mooiste servies kunt tentoonstellen. In onze collectie vind je diverse designs terug in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor we je verzekeren van een kast op maat. Of je nu nog veel ruimte over hebt en een groot exemplaar kunt plaatsen, of juist een kleine variant adoreert: it’s up to you!

Bekijk alle kasten

Extra persoonlijk door kleine details

Heb je je meubels gepersonaliseerd, dan is het nu tijd om je gekozen interieur te finetunen met kleinere elementen die jouw persoonlijke stijl uitdrukken. Denk daarbij aan unieke woonaccessoires die je met zorg hebt uitgekozen. Die je mooi vindt door de kleur, print of zijn unieke vorm. Of items die een persoonlijke betekenis voor je hebben, en je dierbaar zijn omdat je ze van iemand speciaals hebt gekregen. Door deze te groeperen, heb je een waanzinnig decor gecreëerd waarmee al die kleine toevoegingen zorgen voor een groot statement in je woonkamer.

Alle woonaccessoires

Tip: bekijk af en toe eens of alles nog naar wens is. Soms is het leuk om alle accessoires eens te herpositioneren. Die vaas die normaal altijd op de schouw stond, staat soms ineens ook heel leuk op de eettafel of naast je bank op een bijzettafel. Zo blijf je jouw persoonlijke interieur steeds vernieuwen, zonder een uitgave te doen.

Alles over het personaliseren van jouw interieur

Maak je interieur persoonlijk

met deze waanzinnige items

Fauteuil Terra

699,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 599,-

Laat je inspireren

Ontdek meer blogs