• 11-03-2022
  • Tuinmeubels

De Scandinavische woonstijl wordt al jaren geliefd door de minimalistische interieurliefhebber. Maar ook in je tuin komt deze helemaal tot z’n recht. Creëer een Scandinavisch buitenleven met onze tuincollectie, want de kalme en serene uitstraling – die de Scandinavische woonstijl kenmerkt – weerspiegelt zich in onze buitenmeubels en maakt jouw zen in de lente, zomer én nazomer!

Ontdek de tuincollectie

Comfortabele tuinset om heerlijk op te loungen

Een comfortabele en hoogwaardige loungeset is wat iedere tuin nodig heeft. En dan is het fijn als deze tuinbank inclusief bijpassende stoel ook compleet in stijl is. Zoals een slank ontwerp dat is uitgerust met dikke kussens om lekker op te relaxen. Kies voor een kleur die never out of style is, zoals donkergrijs. Want daar raak je niet op uitgekeken. En de match met de houten tafeltjes maken de look een stuk zonniger. Perfect als decor onder de overkapping of bij het zwembad. Hello new hotspot!

Bekijk alle loungesets

Houten tuinmeubels voor een warme touch

Voelt het grijze kleurenpalet wat koel aan en wil je graag meer warmte toevoegen? Combineer de verschillende grijstinten dan met natuurlijke materialen en verschillende aardetinten. Een houten tuintafel plus houten stoelen met zachte zitkussens vormen de perfecte tegenhanger. Ook kun je kiezen voor de gulden middenweg: een houten tafel gemixt met donkere tuinstoelen om meer verbinding en eenheid te creëren. Stijl af met fijne accessoires: een mooie poef met kaarsen of creëer eigen kunst zoals deze leuke DIY Bubble vaas.

Alle tuintafels

Een loungestoel als multifunctionele plek

Een must om zen de lente door te komen, is een multifunctioneel plekje waar je maximaal kunt genieten. Zoals een loungestoel mét hocker: the place to be om bij te bruinen, je favo magazine door te spitten of het avondzonnetje mee te pikken na een lange werkdag. Maar ook om op plaats te nemen na wat baantjes in het zwembad. De stof is namelijk sneldrogend. Dat betekent dat je ook na een zomerse regenbui snel weer plaats kunt nemen zodra de zon zich laat zien.

Alle loungestoelen

Maak jouw tuin lenteproof

en verzamel je favoriete essentials





Ontdek meer blogs

en laat je inspireren