• 11-05-2020
  • Slaapkamer

Wanneer je de deur van je hotelsuite openslaat, wil je je het liefst meteen wegzakken in het heerlijke bed wat prominent aanwezig is. Dus ook in jouw eigen slaapomgeving is een bed met klasse essentieel. Kies voor een royaal ledikant met een eyecatching hoofdbord. Je slaapkamer verandert hierdoor meteen in een stijlvolle ruimte. Uiteraard voorzie je dit ledikant van een matras dat op jouw lijf geschreven is. Want alleen een matras dat bij jouw slaaphouding en lichaam past, geeft de rust die jij nodig hebt tijdens jouw holiday at home.

Ontdek alle tweepersoons bedden

Stay happy

Ook is heerlijk beddengoed een must. Een knisperend donzen dekbed geeft die fijne hotelkwaliteit die je nu zo mist. Kies vervolgens voor een bloemrijk overtrek voor een instant happy gevoel en plaats een riante hoeveelheid kussens, gemaakt van zachte materialen zoals velvet, op je bed waarin je heerlijk kunt wegzakken. Extra fijne musthave voor jezelf: een ultrazachte plaid. Lekker om te gebruiken als deken tijdens warme zomernachten. Of juist als extraatje als de zon even niet zo hard schijnt. Het merk Essenza heeft een waanzinnig assortiment aan dekbedovertrekken, kussens en plaids waarmee je die romantische sfeer snel in je eigen slaapkamer kunt beleven.

Bekijk alle Essenza-items

Wat ook heerlijk aanvoelt, is een vloerkleed. Je voeten raken dan niet meteen de koude vloer en bovendien krijgt je slaapkamer een koninklijke uitstraling.

Alle vloerkleden

Musthave-accessoires

Daarnaast zijn er nog andere musthaves die niet in jouw luxury holiday hotel mogen ontbreken. Een nachtkastje bijvoorbeeld, of een sierlijke bijzettafel die je naast je bed plaatst. Perfect voor het stationeren van jouw ‘bestelde’ roomservice. Maar ook voor het plaatsen voor jouw favoriete leesstof.

Ontdek alle nachtkastjes

Probeer ook eens wat kunst aan de muur. Veel hotelkamers worden namelijk gedecoreerd met een fijn schilderij boven het bed. Dit is naast het bed een fijne blikvanger. Een fauteuil of poefje mag ook niet ontbreken. Fijn voor een stapeltje kleding. Of een perfecte basis voor jouw vaas inclusief bos bloemen. Bekijk daarnaast of je nog plek hebt voor een grote spiegel. Op vakantie is je hotelkamer namelijk de plek waar jij je mooi aankleedt voor een avondje uit. Organiseer een avondje uit in eigen huis en laat een overheerlijk menu bezorgen. In die spiegel doe jij nog even een laatste check. Verwen jezelf!

Alle poefs

Creëer jouw holidaysuite

Shop nu

-40%
Jubileumtopper

Tafellamp Devant

85,-
1-5 werkdagen in huis

ONTDEK MEER BLOGS

EN LAAT JE INSPIREREN