• 06-08-2020

1. Duurzame materialen

Omdat je graag jarenlang wilt genieten van je nieuwste aanwinsten, is het belangrijk dat de kwaliteit goed is. Kies daarom voor solide materialen. Zitmeubels van dik leer of sterk katoen zijn niet snel stuk te krijgen en bovendien stijlvast. En let tevens op het comfort, want ook die moet passen bij jouw woonwensen. De een wil graag een stevige tweezitsbank waarin de juiste houding kan worden aangenomen, terwijl de ander liever kiest voor een zachte loungebank waarin je onderuit kan zakken.

Alle banken

Voor je tafels en kasten kies je voor hout, metaal, of een combinatie ervan. Het robuuste karakter van het metaal toont al dat dit materiaal ontzettend krachtig is. En ook massief eikenhout staat er om bekend dat deze houtsoort geen jaren, maar een heel leven lang mooi blijft. Mits je hem zo af en toe verzorgd met en fijne olie.

Ook voor je tafels en kasten geldt: denk goed na over de functionaliteit van het meubel. Ben je nu nog met zijn twee, maar zie je jullie in de toekomst met een paar kids aan de eettafel? Kies dan nu al een variant die genoeg ruimte biedt waar iedereen plaats aan kan nemen. En wil je in je kast mooie woonaccessoires tentoonstellen voor meer sfeer, of geldt ie als opbergruimte voor spullen die je liever niet in het zicht plaatst? Een half-open opbergkast biedt veel mogelijkheden; je kunt je decoratie tonen én belangrijke zaken bewaren. Think about it!

Alle eikenhouten eettafels

2. Neutrale kleuren

Neutrale kleuren in je interieur zorgen ervoor dat je niet snel uitgekeken raakt op je meubels. Kies daarom voor items in grijs-, zwart-, wit- en bruintonen of ga voor een mix hiervan. En denk ook verder dan alleen je meubels. Kies ton sur ton voor je muur en raambekleding voor rust en warmte.

Wil je toch experimenteren met kleur, maak dan een statement met accessoires in de vorm van een plaid, sierkussens, een vloerkleed, schilderij of een verse bos bloemen. Je kunt ook een wandje voorzien van een kekke kleur als het wat opvallender mag.

Ontdek onze vloerkleden

3. Stijlvolle vormen

Voor een basisinterieur kies je meubels met fijne vormen, zoals subtiele rondingen en strakke lijnen. Maar je wilt natuurlijk ook iets persoonlijks toevoegen, dat kan met een of twee grote statement pieces die als blikvanger gelden. Denk in grote gebaren. Bijvoorbeeld een grote fauteuil met een opvallend design, die goed matcht met de strakke bank. Of een schilderij aan de muur en een open kast als eyecatcher. Resultaat is een sereen interieur dat klasse uitstraalt zonder dat het saai wordt

Creëer een goede basis in huis

met deze meubels voor jarenlang woongeluk

Fauteuil Lygo

379,-
1-5 werkdagen in huis
-30%
Jubileumtopper

Hoeksalon Key West

1.799,- 1.259,-

Opbergkast Barcelona

1.399,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren