• 18-02-2019
  • Woonkamer

Waarom je een modulaire bank – ook wel elementenbank - moet kopen? Omdat je dan een bank hebt die voor iedere gelegenheid geschikt is. Je kunt er namelijk eindeloos mee schuiven. En omdat je er zoveel opstellingen mee kunt maken, heb je ook steeds een andere look in huis. De modulaire bank zorgt met zijn losse elementen dus eigenlijk steeds voor een kleine make-over in je ruimte. Wij laten het je zien! 

De grote familiebank 

Blog modulaire bank foto 1

Je kunt de modulaire bank gebruiken als een ruime hoekbank. In deze opstelling is het de perfecte familiebank, ideaal voor als je met het hele gezin een film wilt kijken. Wie verovert bij jullie de hoek?


Als je de hocker tussen de zitplaatsen schuift, kun je deze als bijzettafeltje gebruiken. Zo hoef je tijdens het kijken van de film niet op te staan om drinken te pakken, je glas staat binnen handbereik. 

Gasten over de vloer? Maak er aparte zitgedeeltes van 

Blog modulaire bank foto 3

Van je modulaire bank kun je ook drie 2 zitsbanken maken, dit is een fijne opstelling voor als je bezoek krijgt. Ten eerste kun je elkaar nu beter aankijken, omdat de afstand tussen jullie wat groter is. Je kunt zo lekker in de bank zitten zonder dat je je nek steeds in een vervelende positie moet draaien. Daarnaast kun je je gasten nu makkelijker koffie, thee, wijntjes en ander lekkers serveren omdat je op deze manier veel eenvoudiger door de ruimte heen kunt bewegen.  

1261 Blog modulaire bank

Is het gezelschap niet zo groot? Dan kun je er ook voor kiezen om je modulaire bank zo te schuiven dat je twee kleine loungebanken hebt. Zo kan iedereen wat relaxter zitten. De hocker kun je gebruiken als salontafel als je er een groot stevig dienblad op zet. 

Deze opstelling is trouwens ook erg fijn om eens even lekker tot rust te komen samen met je geliefde. Op een heel relaxte manier kun je zo met elkaar de dag doornemen. Fijne gesprekken voor je immers in een omgeving waar je volledig tot rust komt. 

Even afzonderen 

Het hele gezin rondom je, maar wél even een relaxmomentje voor jezelf. Het kan door de losse elementenbank zoals hier boven te plaatsen. In deze opstelling creëer je een loungegedeelte en een 2-zits banken . Zo kunnen je kinderen zich vermaken met het kijken van hun geliefde programma of het spelen van een computerspel, terwijl jij languit even tot rust komt. Lees een spannend e-book, doe inspiratie op voor de perfecte lentelook  in huis of zoek de ideale bestemming voor je zomervakantie. Je kunt natuurlijk ook de rollen omdraaien. Als jouw favoriete televisieprogramma op televisie is, kunnen de kinderen zich prima vermaken in het loungegedeelte. En de hocker voor je dient als poef, zo rusten je benen ook wat uit. 


Creatieve bankopstelling 

Heb je veel loze ruimte in huis? Of houd je wel van wat eigentijdse invloeden in huis? Dan kun je ook zelf aan de slag gaan met een creatieve opstelling. Wat is jouw favoriete opstelling?

Bekijk hier alle varianten van modulaire bank Jim

Andere modulaire banken

Bekijk hieronder onze favoriete items.

Goossens

Hoeksalon Jim incl. Hocker

1 arm links 110+1,5 za 110+hoek 110x103...

2.279,-
Goossens Excellent

Ecksofa Marshall

2 x 1,5 zits zonder arm + 3 x hoekelement...

4.549,- 4.094,-