• 05-11-2018
  • Woontrends
Blog mannen in een zacht interieur - 1

19 november = internationale mannendag! Tijd voor wat moois in je interieur, dat ook de man des huizes kan waarderen. Er is alleen één probleem: jij bent stapelverliefd op de woontrend A Taste of Elegance. Manlief daarentegen is wat minder enthousiast over meubels die soft en glamourous zijn. Pastel, velours en goud zijn in zijn ogen écht te vrouwelijk. No way dat de testosteron deze metamorfose gaat accepteren. Tenzij…

...je subtiel wat stoere items in dit zachte interieur verwerkt. We helpen je een handje; deze drie mannen voelen zich hartstikke thuis in een zoet interieur. En dan hebben we jouw man nog niet eens meegerekend. Maak kennis met Gap, Spector en Wes!


Blog Mannen in een zacht interieur - 4

Eetkamerstoel Spector

Spector is stoer en chique tegelijk. Best of both worlds dus! Het stoere zit ‘m in de zwarte kuip, die bekleed is met smooth bycasta. Het slanke onderstel maakt Spector gracieus waardoor het uitstekend in de trend 'A taste of Elegance'past. De stoffen kussens zorgen ervoor dat het zachte gevoel in lijn is met de rest van het interieur.

Blog Mannen in een zacht interieur - 2
Blog Mannen in een zacht interieur - 5

Eetkamerstoel Gap

Gap zou zomaar het zachte broertje van Spector kunnen zijn. Door de kuipzitting tonen ze overeenkomsten, alleen maakt het onderstel het grote verschil. Door de velourse stof kun je zeggen dat deze eetkamerstoel de gulden middenweg is tussen twee verschillende werelden. Ook fijn: Gap maakt tafelen net even iets comforatbeler dankzij de armleuningen.

Blog Mannen in een zacht interieur - 3

Eetkamerstoel Wes

Oók stoer, maar wel met een vrouwelijke touch dankzij het slanke design. Eetkamerstoel Wes zou door het sierstiksel op de rugleuning niet misstaan in een industrieel interieur, maar de ranke poten maken het dat Wes ook uitermate geschikt is voor urenlange etentjes with the girls.


Bekijk al onze eetkamerstoelen en ontdek welke stoelen ook binnen deze woontrend passen.

Persoonlijk interieuradvies 

Meer stoere meubels: 

Loveseat Nuance

2.019,-
Mogelijk vanaf 1.179,-