• 02-12-2021
  • Stijltips

1. De Koffiecorner

Ben jij het type die de dag in alle rust wil beginnen, het liefst met een heerlijke koffie van de barrista? We feel you. Een dag zonder (goede) koffie, voelt toch als een verloren dag. Daarom hebben de meeste koffie fijnproevers hun keuken uitgerust met een super-de-luxe koffiemachine. Maar waarom doe je er geen schepje bovenop? Een koffiecorner – met ochtendkrant – werkt energie verhogend en ontspannen tegelijk. Een sidetable, eventueel aangevuld met een fijne fauteuil, is all you need.

Bekijk de sidetables

2. De leeshoek

De favoriete hoek van iedere boekenwurm. En ze zijn er in vele soorten en maten. Voordeel is dat het niet moeilijk is om ‘m te creëren. Met een fijne fauteuil en een boekenkast ben je er eigenlijk al. Maar wat dacht je van een comfortabel daybed of een ruime loveseat waar je ook even de ogen kunt sluiten als de letters voor je ogen beginnen te dansen? Verruil de ‘gewone’ boekenkast voor een vitrinekast of wijnkast en je voegt er nog functionele doch sfeervolle verlichting in de vorm van een vloerlamp aan toe. Deze minibibliotheek is je op je lijf geschreven.

3. De creatieve spot

Of je nu van knutselen houdt, je schildert graag of je kruipt liever achter de naaimachine. Misschien heb je je laptop nodig voor jouw creatieve uitspattingen; zonder dedicated plek waar je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten, wordt de uitwerking gewoon niet wat je zou willen. Een bureau met comfortabele stoel is al het halve werk, maar deze creatieve ruimte verdient veel meer dan dat. Kastjes om al je benodigdheden in op te bergen, schappen om jouw creaties op uit te stallen en wellicht nog wat sfeermakers om je te inspireren. Op deze (on)georganiseerde plek kan je heerlijk (met) jezelf zijn.

4. De beautyhoek

De droom van ieder meisje: haar eigen plek waar ze haar make-up, parfum en sierraden kan uitstallen om daar vervolgens urenlang te tutten. Het liefst nog aangevuld met een inloopkast waar pumps en sneakers gesorteerd zijn en jurken op kleur hangen. Vergeet de kaptafel. Die is niet meer van deze tijd, maar creëer zelf een moderne variant met een (ja daar is ‘ie weer) sidetable en een spiegel die show steelt. Een teddy eetkamerstoel maakt het perfecte plaatje compleet. A dream came true.

Bekijk kledingkasten

5. De zen-hoek

Soms is het zo’n dag waarna je even stoom moet afblazen. Of misschien zit het in je routine om iedere avond een moment van bezinning te hebben door middel van meditatie of yoga. Gewoon. Even. Rust. Kaarsjes aan, de diffuser die een heerlijke aroma door de ruimte verspreidt, rustgevende muziek op repeat en de yogamat uitgerold. Deze ruimte is dankzij de natuurlijke ambiance helemaal zen. En jij binnen no-time ook.

Lees blog De musthaves voor een Botanisch interieur

Geniet van me-time

met deze prachtige items

Ontdek meer blogs

LAAT JE INSPIREREN




Blijf up-to-date van de laatste interieurtrends en laat je inspireren: