• 20-09-2020
  • Eengezinswoning

binnenkijken bij

Aimée & dennie

Vol trots staan Aimée (27) en Dennie (29) in hun eerste huis dat ze samen kochten. In december 2019 ontving het koppel uit Almere de sleutel en na drie lange maanden van verbouwen was het eindelijk hun eigen stek. “Toen Dennie het huis op Funda liet zien, wist ik al snel: als we dit kopen, moet er flink geklust worden.”

En dat gebeurde. Door anderen, maar ook door henzelf. Van binnen en buiten is alles nu anders en helemaal naar hun smaak. “Nog voordat we gingen kijken, was ik al aan de slag met de plattegrond en een moodboard”, lacht Aimée. “Ik moest Dennies stijl, die vooral van houten elementen en stalen constructies houdt, mixen met mijn liefde voor groentinten en accessoires. Dat ging verbazingwekkend goed. En snel ook. Het interieur was binnen no time gekocht.”

man vs. vrouw

Het resultaat is een sfeervolle ruimte waar elementen van beide samenkomen. “De credits zijn voor Aimée”, complimenteert Dennie. “Nou, hij heeft ook een vinger in de pap gehad hoor”, vervolgt Aimée. Ze wijst naar de salontafel. “Hij wilde een grote waar ie zijn voeten op kon laten rusten. Ik was niet meteen fan toen hij deze uitzocht, dacht: hoe moet ik dit grote ding decoreren? Maar nu ie eenmaal staat, ben ook ik er blij mee.” Dennie lacht: “Ja, het decoreren houdt hier nooit op verwacht ik. Ik overdrijf niet als ik zeg dat de woonaccessoires op het tv-meubel al twintig keer zijn veranderd in die paar maanden dat we hier wonen.”

Binnenkijken Bij Aimée en Dennie - 2128


De juiste balans

Zwart, wit en grijs spelen de hoofdrol in de woning. “Dennie vindt kleur in huis een beetje spannend. Ik wilde het liefst een groene keuken, maar dat vond ie te heftig. De liefde voor deze specifieke kleur komt nu terug in de eetkamerstoelen. Gelukkig zitten ze echt heerlijk, waardoor ik hem niet hoefde te overtuigen.” Kwaliteit en comfort vindt hij belangrijk. “Net als de stoelen, moet ook de bank lekker zitten. We nodigen vaak vrienden uit, bijvoorbeeld als er een leuke pot voetbal op tv is. Vaak komen hun meiden ook mee, extra gezellig voor Aimée. Deze bank is lekker groot en biedt genoeg plaats. Perfecte aanwinst dus!”



Dit is woongeluk

Over hun meest favoriete plek in huis, zijn ze het unaniem eens: de keuken. “We zitten hier veel vaker dan gedacht. We doen er een koffietje in de ochtend en toen we veel thuiswerkten door corona, namen we ook voor een snelle lunch samen plaats op de barstoelen aan het eiland. En als ik ga koken, schuift Dennie gezellig aan en kletsen we hier al wat over de dag.” Die kleine momenten samen in huis betekenen veel voor het stel, dat is voor hun ultiem woongeluk. “Ik vind het ook heerlijk ’s avonds op de bank met zijn twee, als de zon al onder is en de kaarsen zijn aangestoken. Dan kijken we elkaar aan en beseffen we: wat hebben we het toch goed samen!”

Meer zien?
Aimée heeft een interieuraccount op Instagram: Thuis.front. Hier post zij regelmatig de mooiste interieurkiekjes van haar woning.

shop de stijl

Bank Jim

2.099,-
Mogelijk vanaf 1.689,-

Eettafel Vienna

699,-
1-5 werkdagen in huis

Bank Jim

479,-

NOG NIET UITGEKEKEN?

KIES JE CATEGORIE OF ONTDEK ALLE INSPIRATIE

NAAR DE HOOFDPAGINA




PSST...

GRATIS MAGAZINE?

Opzoek naar nog meer inspiratie? Ons lifestyle magazine staat bomvol woon- én slaapinspiratie. Bestel 'm nu gratis!

bestel gratis