• 08-06-2017
Industrieel wonen 302
861 - Blog vaderdag

Nu een industrieel interieur helemaal hip is, vinden steeds meer mannen (vrijwillig!) het pad naar de meubelboulevard. Hiermee wordt de liefde voor wonen ook bij de manlui steeds meer aangewakkerd. En dat is logisch, want de combinatie van stoer leer, robuust hout en mannelijk metaal is gewoon onverwoestbaar.

vaderdag6

Voor vaders en zonen

Een industrieel interieur past niet alleen binnen de trend van nu, maar dankzij de sterke en robuuste materialen kunnen de meubels worden overgedragen van vader op zoon. Een leren bank of fauteuil wordt naarmate de jaren alleen maar mooier, wanneer er meerdere generaties stoere mannen op hebben geleefd. Zo wordt een trend van nu, ook een trend van later.


vaderdag1

Onverwoestbaar industrieel interieur

Het mooie van deze stoere woonstijl is, dat hij tegen een stootje kan. Een robuuste houten tafel met een metalen onderstel kan de hele wereld aan. Dus ook die van zoonlief die er graag op klimt en klautert, of van vader die het liefst grote pannen stamppot voor de familie kookt. Zelfs ongewenste vochtkringen op het hout kunnen de charme van een eettafel doen versterken. Door deze verweerde look zie je dat er geleefd wordt in huis!


vaderdag3

Mooie metalen

Ziet de man in huis de inrichting graag een beetje macho en heeft de vrouw het graag wat zachter? Geen nood; door het combineren van licht leder en ranke, metalen poten behoud je een goede balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke en is iedereen tevreden!


Goossens

Hanglamp Vorm

Hanglamp met 3 kantelbare spots

599,- 539,-
10% KORTING
Goossens

Zitbank Lazare

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

949,-
Goossens

Eetkamerstoel Dax

Leer - Outdoor mat | Leder outdoor cognac mat

219,-
Goossens Excellent

Draaifauteuil Palermo

Draaifauteuil | Microleer, mosgroen

749,-
Goossens Excellent

Bed Fjord

140 x 200 cm | eiken desert olie gezandstraald

1.449,- 1.231,-
15% KORTING
Goossens Excellent

Fauteuil Residence

Met metalen arm | Leder vintage bruin

849,-
Goossens Excellent

Hoeksalon Morceau

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten

3.819,- 3.437,-
10% KORTING
Goossens Excellent

Eetkamerstoel Beat

Niet verstelbaar | rvs geborsteld | Leder...

459,-