• 10-12-2020
  • Slaapkamer

Knus met een gestoffeerd bed

Je creëert een knusse omgeving om in te slapen met een kleurenpalet dat bestaat uit warme tinten. De cognac-kleur – die overigens never out of style is – is een prima keuze voor je gestoffeerde bed. In veel sets geeft deze tint vaak een stoere en robuuste uitstraling, maar in combinatie met lieflijk roze, warm oranje, aubergine paars en mintgroen wordt de look juist heel betoverend en sfeervol. Style af met een grote hoeveelheid aan kussens en plaids. Hoe meer je er op je bed plaatst, hoe rijker de uitstraling. Gebruik hiervoor aaibare materialen, zoals velvet. Dit voelt heerlijk zacht aan.

Alle gestoffeerde bedden

Sfeerlampjes

Zorg ook voor genoeg sfeerlichtjes. Vooral als het donker is buiten, creëer je met meerdere nachtlampjes en kaarsen een aangename ambiance voor het kijken van je favoriete kerstfilm.

Ontdek alle tafellampen

Over the top fauteuil

Je bed is natuurlijk de grootste eyecatcher in de ruimte, maar dat betekent niet dat er daarnaast niet nog een statement piece in je slaapkamer mag staan. Een gebloemde fauteuil in klassiek rood staat prachtig in jouw winters spektakel. Deze combineert namelijk waanzinnig met de kussens op je bed. Bovendien mag het in de feestmaand allemaal best wat meer over de top zijn.

Alle stoffen fauteuils

Warm vloerkleed

Wil je het warm en cozy, dan mag een groot vloerkleed in je slaapkamer niet ontbreken. Om de rust te behouden – want je hebt immers al twee grote blikvangers geplaatst – kies je nu voor een kleed in de tonen van de vloer. Dat kan gerust een printje zijn, als het maar goed combineert met de rest van de items.

Bekijk laagpolige vloerkleden

Feestelijke elemeten

Niet alleen de woon- en eetkamerkun je feestelijk aankleden, ook in je slaapkamer mogen kerstachtige items gerust als sfeerelementen gebruikt worden. Zoals een mooie krans die je aan de muur of aan een roomdivider bevestigt. En om helemaal in de sferen te komen, hang je alvast je glamourous kerstoutfit klaar, inclusief tasje en pumps. Happy holiday!

Ontdek hoe je jouw woonkamer klaar maakt voor de feestdagen

Een feestelijk slaapdomein

vol warme producten

Sessel N-Joy Cora

549,-
Mogelijk vanaf 409,-

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren