Bedtimestory van Sabrina

Een lichte slaapkamer met zoete accenten

Sabrina kreeg van haar man de vrije hand toen ze hun slaapkamer opnieuw mocht inrichten. En dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Het werd een lichte slaapkamer gedoopt in roze.

“Ik woon samen met mijn man en onze twee lieve zoontjes. Een echt mannenhuis dus. Maar het restylen van de slaapkamer mocht ik compleet in mijn eigen stijl doen. Dus die werd op en top girly. Lekker licht en roze, daar had ik wel behoefte aan na jarenlang wakker worden in een donkerbruine slaapkamer. Mijn man vindt het overigens prima, hij komt er alleen om te slapen zoals hij zelf zegt.” Wel had hij, net als Sabrina zelf, wat eisen aan een bed. Waaronder dat ie vooral lekker groot moest zijn. “Voor het slapengaan kruip ik met mijn jongens gezellig in het grote bed voor een verhaaltje. En soms komt er ’s nachts nog wel eens een kindje gezellig tussen ons in gekropen. Het is dan fijn om wat extra ruimte te hebben zodat we allemaal lekker kunnen slapen, en er niet ineens een elleboog in ons gezicht port. Nu slapen we allemaal heerlijk. Op een goed matras met fijne hoofdkussens uiteraard, want ook dat bevordert het slaapcomfort.”

shop in de stijl van Sabrina

-40%
Jubileumtopper

Wil jij net als Sabrina ook wat kleur toevoegen aan jouw slaapdomein? Kies er dan voor om de basis neutraal te houden, en de kleuraccenten juist toe te voegen in accessoires en andere interieuritems. Het dekbedovertrek leent zich hier perfect voor, maar ook een kleurrijk vloerkleed of gekleurde fauteuil kan prima dienen als eyecatcher. Mag het een beetje meer zijn, dan kun je natuurlijk ook altijd de raamdecoratie in jouw favokleur bestellen of voorzie je een van de muren van een laag verf. Succes!

Hulp nodig met jouw slaapkamer?

slaapadvies

Nog niet uitgekeken?

bekijk hier meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina