• 06-07-2020

1. Boxspring Briljant Hotel: holiday at home

Heerlijk ontspannen wakker worden met het gevoel alsof je op vakantie bent, dat wil je toch altijd? Met boxspring Briljant Hotel geniet jij thuis elke dag van een holiday feeling. De boxspring is geïnspireerd op invloeden uit de modewereld, zo heb jij dus gegarandeerd een boxspring volgens de laatste trends in jouw slaapkamer. Deze boxspring past perfect in een modern interieur. Combineer de boxspring met een industriële staande lamp en een paar statement woonaccessoires voor een strak totaal plaatje.

2. Ledikant Denzo: natuurlijke rust

Houd je van het noordelijke minimalisme? Geef jouw slaapkamer dan een Scandinavische look door te kiezen voor een optisch slank bed van hout. Ledikant Denzo past dan perfect. Het bed geeft jouw slaapkaper een rustige uitstraling en dat is heel fijn aangezien deze kamer dé kamer is waar je maximaal wilt opladen. Combineer het houten ledikant met pastelgekleurde bedlinnen of ga voor crispy white als je dat naturel gevoel wilt vasthouden. Houd je juist van stoer, ga dan voor een donkere dekbedovertrek en een groot vloerkleed.

3. Ledikant Slade: stijlvolle combinatie

Ledikant Slade staat voor stijl. De strakke lijnen en bijzondere poten – die een zwevend effect geven zorgen ervoor dat dit bed een echte blikvanger is in de slaapkamer. Het metalen onderstel geeft een stoere uitstraling waardoor het goed te combineren is met een industriële inrichting. Wist je dat er een nachtkastje verkrijgbaar is in dezelfde stijl? Plaats hier een bedlampje op en maak het geheel af met leuke statement poef.

4. Ledikant Barcelona

Ledikant is Barcelona met zijn unieke design perfect te combineren met verschillende woonstijlen. Door de strakke lijken in het hoofdbord krijgt het bed een abstracte touch. Geef zo een moderne twist aan jouw interieur. De zijkanten van het hoofdbord doen denken aan een luxe oorfauteuil. Maak jouw slaapkamer compleet met een bijpassend nachtkastje. Wat dacht je van een mooie fauteuil met een bijzettafeltje zodat je lekker onderuit kunt zakken om je favoriete boek te lezen.

5. Infinity 200 microleer: trendy en comfortabel

Tover jouw kamer in een handomdraai om tot een droomslaapkamer met de Infinity 200 in microleer. Het bed is heerlijk comfortabel en is ook elektrisch verkrijgbaar, wat prettig is als jij voor het slapen nog even een boekje wilt lezen of samen met je lief nog één aflevering van die serie wilt kijken. Dit model wordt geleverd met een voetbord, dat in combinatie met de hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat jouw bed helemaal compleet is. Zo geef je een luxe uitstraling aan jouw slaapkamer. Je kan zelfs je eigen kleur, comfort en uitvoering kiezen. Ideaal toch?

Ben je na het lezen van onze top 5 benieuwd geworden welke bedden en boxsprings wij nog meer in ons assortiment hebben?

Alle bedden

Maak je slaapkamer compleet

Met mooie accessoires

Tafellamp Devant

85,-
1-5 werkdagen in huis

Boxspringbeschermingsset infinity 7 cm

63,-
1-5 werkdagen in huis

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren