• 21-03-2021
  • Woonkamer

Rondingen voor warmte

Het is prettig neerstrijken op een velvet bank die je als het ware omhelst met haar rondingen. En met een grote hoeveelheid aan kussens voelt het meteen een stuk knusser. Houd je van rust, dan kies voor je kussens in dezelfde kleur als je bank. Wil je juist een statement maken, dan kies je voor geprinte versies. Een statement piece haal je ook in huis met een felgekleurde poef in een opvallende vorm. Het geeft de nodige pit aan het lieflijk pastel en laat je woonkamer spreken. Evenals opvallende accessoires. Een vaas in panterprint met daarin een grote bos verse bloemen en gouden kandelaars geven de donzige ruimte een catchy karakter. Style af met een groot groot vloerkleed voor meer warmte en natuurlijk een set salontafels die genoeg ruimte biedt voor de paasborrel.

Bekijk alle velvet banken

Fijne fauteuil

Een combinatie van meubels met hetzelfde design, zoals deze fauteuil die dezelfde vormgeving als de bank kent, zorgt voor eenheid in je woning. Ideaal voor in een grote ruimte waar je sfeer wilt toevoegen. Bovendien is een fauteuil altijd een fijne toevoeging. Het voelt als een plekje voor jezelf, waar je even een zen-moment kunt beleven na een drukke dag. En door de fluweelzachte stof en donzige kussens wordt dit kostbare moment nog intenser. Daarnaast zorgt een fauteuil meteen voor een extra zitplaats in je woning. En dat is tijdens feestdagen in coronatijd, waarin afstand bewaren belangrijk is, heel prettig.

Ontdek onze fauteuils

Gouden vondst

A touch of gold is tijdens een feestelijke gebeurtenis een must. En ook daarna is goud een blijvertje. Het kan op een subtiele wijze worden toegevoegd, bijvoorbeeld in de vorm van een klein object, wat tegelijk ook meteen geldt als blikvanger door sprekende boetseringen.

Betoverend buitenparadijs

Hunker je naar frisse lucht en de eerste zonnestralen? Verplaats je paasevent dan naar het groen. Een ronde tafel en de eetkamerstoelen heb je snel naar je tuinterras verplaatst. En met een vloerkleed eronder, blijven de pootjes van je meubels bovendien vrij van zand. Maak het vervolgens gezellig met extra veel gekleurde bloemen, shiny kandelaars en grappige vaasjes. Comfortabel wordt het met extra kussens en dekentjes voor als het in de ochtend nog wat frisjes is. Met pastelkleurig servies en een stijlvolle glazenset is je paastafel helemaal eyecandy. Jouw betoverend buitenparadijs is verwezenlijkt.

Alle ronde tafels

Creëer jouw buitenparadijs

met deze perfecte paasitems

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren