• 15-10-2019
  • Eengezinswoning

BINNENKIJKEN BIJ

JOYCE & RICHARD

Vetorecht was niet nodig
Zet een rasechte Amsterdammer bij drie powervrouwen, geef hen een nieuw huis en... de regie van het inrichten ligt in handen van de dames. Joyce Ansink (43) straalt als ze haar voordeur opendoet. ‘Kom binnen!’ Met ferme passen loopt ze haar vrijstaande nieuwbouwwoning binnen waar dochters Lynn (17) en Abby (13) languit op de bank liggen.

De sfeer is ultiem ontspannen. Precies zoals hun Instagram account (@lijsterbesje) het visualiseert. ‘Zo is het niet altijd hoor’, lacht Joyce. ‘Het kan er hier soms pittig aan toe gaan, maar wat wil je met drie vrouwen in huis.’ Gelukkig is Richard (55) wel wat gewend. Als vader van twee dochters die inmiddels al het huis uit zijn en een baan als grondmakelaar in de Randstad weet hij zijn mannetje wel te staan.

&C by Chantal Janzen maakte van deze Binnenkijker een additionele video. Bekijk de video hier.

CHOOSE YOUR BATTLE

Joyce: ‘Richard weet precies hoe hij met ons moet omgaan. De truc zit ‘m in het ‘Choose your Battle’ concept. De inrichting heeft hij heerlijk aan ons overgelaten en dat waarderen we enorm. Hij had de mogelijkheid tot een vetorecht, maar dat was niet nodig,’ lacht Joyce. Wel heeft Richard een bijzonder item uitgezocht: een schilderij van de Westertoren in Amsterdam. ‘Helemaal prima, want ik ben blij dat hij ‘zijn’ Mokum op 14 februari voor Aalten heeft ingewisseld. Dat is nog eens een Valentijnscadeau!’

Binnenkijken Bij Nadia en Oda - 1567
Binnenkijken Bij Nadia en Oda - 1568


KLEUR IN JE INTERIEUR

‘Kleur je interieur is misschien wel ons motto’, grijnst Joyce. ‘De meiden kwamen op het idee om okergeel toe te voegen voor een spannend effect en dat is zeker gelukt.’ De eetkamerstoelen stelen absoluut de show aan de robuuste eetkamertafel. Hoewel de kleur enorm opvalt, passen ze dankzij de velvet stoffering uitstekend in het totaalplaatje. Kleine okergele en gouden details zorgen dat dit interieur klopt. Joyce: ‘Zelfs mijn bont geschilderde vaas uit het oude huis en Richards Westertoren voelen zich hier helemaal thuis. This is, ondanks de vele rondslingerende hormonen,

Our happy place.’SHOP DE STIJL

Eetkamerstoel Rob

349,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 279,-

2,5 Zits Jonas

1.139,-
Mogelijk vanaf 969,-

Hoeksalon Jonas

1.799,-
Mogelijk vanaf 1.499,-
-20%
Solden special

Eettafel Blade

1.359,- 1.087,-
OP=OP

Hanglamp Vorm

599,-
1-5 werkdagen in huis

Eettafel Zida ovaal (extra dik blad)

819,-
1-5 werkdagen in huis

Fauteuil Job

1.469,-
Mogelijk vanaf 1.049,-

Eetkamerstoel Rob

279,-
1-5 werkdagen in huis
-20%

3 Zits Calvin

1.329,- 1.063,-
Mogelijk vanaf 969,-
-20%
OP=OP

Fauteuil Residence

899,- 719,-
1-5 werkdagen in huis


Bekijk de volledige video van &C by Chantal Janzen hier

STYLINGTIP

“Zelf mixen met gedurfde accessoires? Kies dan voor één of twee pronkstukken en maak dat de eyecatchers van je interieur. Zoek een gemeenschappelijke deler qua kleur en laat die vaker terugkomen voor een rustig effect”


NOG NIET UITGEKEKEN?

KIES JE CATEGORIE OF ONTDEK ALLE INSPIRATIE

naar de hoofdpagina