Bedtimestory van Joost & Sanne

Een Scandinavische slaapkamer

Sanne (sannevhaandel op Instagram) is altijd in de weer met haar interieur. Dus ook haar slaapkamer krijgt ieder jaar een nieuwe look. Dit keer toverde ze deze ruimte om in de Scandinavische stijl. En vriend Joost vond dat helemaal prima.

“In de toekomst willen we dolgraag een jaren ’30 woning helemaal naar onze smaak opknappen. Met een vader als timmerman, een moeder als styliste en onze creativiteit moet dat lukken”, vertelt Sanne. “Maar de huizenmarkt moet dan eerst veranderen. Dus tot die tijd verander ik onze huidige woning steeds. Ander behang op de muur, nieuwe kussens op bank.” En ook de slaapkamer neemt ze graag onder handen. Joost laat haar vol vertrouwen haar gang gaan. “We hebben dezelfde smaak, dus wat ze bedenkt vind ik mooi. Bovendien vinden we allebei dat de slaapkamer een fijne en rustgevende plek moet zijn. De Scandinavische elementen, zoals de latjes tegen de muur, zorgen voor een relaxte uitstraling.” Het bed is tot nu de beste investering vindt Joost. “Voorheen hadden we een ledikant van 140 cm met een lage instap. Inclusief hard matras. Nu liggen we op een zachte boxspring van 180 cm mét hoge instap. We slapen echt veel lekkerder!” Sanne beaamt dit. “Vaak zeggen we tegen elkaar: ‘Wat hebben we een fijn bed hè?’ En ik verwacht dit de komende jaren te blijven herhalen. Want het is écht zo.”

shop in de stijl van joost & sanne

Wil jij een Scandinavische look in je slaapkamer creëren? Warmte, puurheid en rust zijn de sleutelwoorden. Met natuurlijke, lichte elementen heb jij jouw Scandinavische look zo gecreëerd. Denk aan lichte wanden, houten toevoegingen, linnen materialen en hier en daar wat designitems zoals uniek gevormde vazen en kaarsen. Het design van het bed is pure simplicity. Mix dit met een vleugje zachtheid, zoals een hoogpolig vloerkleed en aaibare kussens en jouw slaapkamer is een oase van rust.

Hulp nodig met jouw slaapkamer?

slaapadvies

Nog niet uitgekeken?

bekijk hier meer binnenkijken bij

Of ontdek alles in inspiratie

inspiratie hoofdpagina