• 22-03-2021
  • Tuinmeubels

Musthave: comfortabele tuinbank

Nu Nederlandse zomers al vaak in de lente beginnen, is een fijne buitenplaats waar je die extra lange periode kunt vertoeven een grote luxe. Hoog comfort is daarbij essentieel. Zoals een smaakvolle tuinbank met een waterdichte én uv-beschermende stof bijvoorbeeld. Deze wordt namelijk niet nat en bovendien ook niet te heet door het felle zonlicht. Always ready to use dus! Dat is de ontspanning waar je naar verlangt. Want met de eerste zonnestralen op je gezicht, kun je heel relaxed je (thuis)werkdag starten. Of deze in de avondzon eindigen. En in het weekend geniet je de hele dag van die dosis vitamine D.

Ontdek onze Serra-collectie

Zo maak jij jouw buitenplaats stijl- en sfeervol

Het creëren van een stijlvol tuinterras is niet anders dan het vervaardigen van een sfeervol interieur. Je gaat eigenlijk op precies dezelfde wijze te werk. Alleen houd je er nu rekening mee dat alle meubels die je kiest ook daadwerkelijk bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Onze tuincollectie is dat. Dus je kunt zorgeloos je favoriete designs shoppen.

Bekijk al onze tuinmeubelen

Voor een fijne loungeplek, kies je statement pieces die samen het decor vormen van een vakantiedroom. Misschien wel in dezelfde stijl als je interieur, zodat het connect met elkaar en zorgt voor een algehele eenheid. Denk aan een strak vormgegeven stijlvolle tuinbank in combinatie met een comfortabel ligbed, of misschien liever een loungebank met fijne rondingen die matcht met een goed zittende loungestoel. Plaats er vervolgens meerdere tuintafeltjes bij en style af met een buitenkleed, sierkussens en gevulde bloempotten voor het luxe resortgevoel. Denk ook aan buitenverlichting, zoals een buitenlamp of een set kandelaars met kaarsen. Zo blijft het ook gezellig als de zon al onder is…

Bekijk alle loungesets

Van buiten naar binnen

Is het tuinseizoen ten einde? Blijf dan van jouw eyecatchers genieten. Deze meubels shinen namelijk ook heel erg in je interieur. Zo staat een rotan stoel onwijs leuk als extra zitplaats in de woonkamer, kun je het buitenkleed ook binnen voor de haard plaatsen en zorgen terracotta potten voor een natuurlijke touch.

Maak jouw tuinterras smaakvol

met onze favorites

-10%
Exclusief bij Goossens

Loungestoel Nadin

315,- 283,-
Exclusief bij Goossens

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren