• 07-03-2017
  • Modern Design

Andrea en Just wonen samen met hun twee zoontjes in Amsterdam-West. Aangezien ze allebei een andere stijl hebben, bleven ze maar zoeken naar een droominterieur. Na veel woonideeën te hebben opgedaan, is het huis eindelijk ingericht naar de wensen van het hele gezin. 

Kookwalhalla

Als professioneel kok organiseert Andrea de meest uiteenlopende culinaire evenementen. Aangezien ze de voorbereidingen thuis doet, kan een ruime keuken natuurlijk niet ontbreken. De keuken is voorzien van veel opbergruimte en alle benodigde apparatuur. Aan het einde van de keuken is een barretje gecreëerd met barstoel Stacey.

Stoer interieur

Naast de grote keuken voor Andrea is er ook aan Just gedacht. Het hout, leer en zwarte metaal, terug te zien in eettafel Robuust met stoelen Chaplin, geven het interieur een stoere uitstraling. Daarnaast wilde Just ook graag een plek waar hij kan ontspannen. De leren bank Nuance is heerlijk om na een lange dag werken in neer te ploffen. Daarnaast is deze bank ook bestand tegen vlekken, wat natuurlijk handig is met twee jongetjes in huis. 


Huisje in huis 

De kinderen van Andrea en Just speelde door het hele huis, wat voor veel onrust zorgde. Als oplossing is er een speelhuisje gemaakt. De led verlichting die van kleur kan veranderen, maakt het huisje extra bijzonder


None