• 12-03-2018
  • Eetkamer
Blog paastafels - 3

De eerste feestdagen van het jaar staan weer voor de deur. En dat is een mooie tijd voor alle woonliefhebbers. Want met Pasen kun je namelijk heerlijk uitpakken op interieurgebied. Wat denk je bijvoorbeeld van een vrolijke paastafel? Want dit lange weekend is perfect om lekker te genieten met de hele familie. En dat doe je natuurlijk wel in stijl.

Blog paastafels - 4
Blog 2x paastafel gestyled - 2

Een klassieke paastafel voor het hele gezin

Smikkelen van het paasontbijt doe je het liefst aan een grote eettafel. Want met al die lekkernijen heb je veel ruimte nodig. Tafel Hampton biedt genoeg plek voor grote schalen vol heerlijkheden. Dek hem extra stijlvol met je mooiste servies en plaats een groot paasboeket voor een echt wauw-effect. En aan zo’n prachtige tafel wil je natuurlijk wel lekker zitten. In stoel Alex kun je dankzij het hoge comfort van de nosagvering en de fijne armleuningen urenlang genieten. Krijg je een onverwachte gast? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Een extra plek aan tafel creëer je heel snel door een extra kruk (of bijzettafeltje) aan te schuiven. Met een zacht bontje erover verhoog je het zitcomfort. Zo is er altijd plek voor iedereen. 


Blog 2x paastafel gestyled - 1

Moderne meubels en minimalistische paastakken

Houd je juist van een moderne look (bijvoorbeeld de Dispatch trend) en meer speelsheid in je interieur? En zie je liever slanke paastakken dan een vol paasboeket? Dan houd je vast ook van lichte meubels met ranke poten. Eettafel Lodge en stoel Paco passen hier perfect bij. Deze stoel heeft een leuke vintage-look en doet je denken aan ouderwetse schoolstoeltjes. De eettafel is verkrijgbaar in 5 (!) verschillende maten en biedt zo genoeg ruimte voor de kleinste en grootste families. Voor een extra feestelijke voorjaarslook, laat je jouw eethoek knallen met een vrolijk vloerkleed in geel of groen. En de paastakken? Die zet je natuurlijk in je favoriete vaas.


Eetkamerstoel Rob

279,-
1-5 werkdagen in huis