• 20-05-2019
  • Woonkamer
elegant-chic-1416

Met rijke stoffen, een warm kleurenpalet en speelse vormen verandert jouw interieur in een waar paleis. Koninklijk wonen? Dat kun jij ook. Met deze 4 musthaves ademt jouw woning puur en alleen elegantie. 

1. Een velvet bank als eyecatcher 

Een elegant interieur creëren begint met het toevoegen van luxe materialen. Velvet is zo’n rijke stof met een klassieke touch die de aandacht trekt. Dit materiaal mag lekker opvallen, kies er daarom voor om een van de grotere meubels – zoals een bank - in je huis met velvet te laten bekleden.

elegant-blog-1417

Met een grijze variant voeg je al dat extra vleugje glamour toe. Maar echt knallend wordt je interieur als je kiest voor een kleur die opvalt. Robijnrood is een warme kleur die een welkome sfeer geeft aan de ruimte. Zie jij de rode velvetbank Suite al in jouw woning staan? 

elegant-blog-1418

Vind je dit nog een beetje spannend? Dan kun je starten met een wat compacter meubel. Een fauteuil  in je zithoek of een velvet eetkamerstoel brengt ook die elegantie in je woning. Wij stellen fauteuil Valencia of eetkamerstoel Emma voor. 

elegant-blog-1419

2. Gouden accenten 

Nog luxer wordt je interieur met het toevoegen van gouden accenten. Dit kan op allerlei manieren. Bijzettafeltjes in deze kleur, een spiegel met een gouden rand of messing voor je woonaccessoires: niks is te gek en het is zeker nooit genoeg. Less is more gaat voor woonstijl Elegant Chic niet op. Groepeer een aantal accessoires - zoals vazen, schaaltjes en beeldjes - bij elkaar en ontdek zelf wat een luxueus gevoel dit geeft. 

elegant-blog-1420

3. Weelderige bloemen

Bloemen geven je interieur een upgrade. Een prachtig veldboeket misstaat nooit. Dit stilleven brengt leven in je interieur. Wil je langer kunnen genieten van weelderige bossen? Kies dan voor een dekbed met een prachtig bloemenpatroon. Plaats nog wat kussens in verschillende dessins en mooie prints op je bed en je slaapkamer oogt als een sprookje. 

4. Een elegante lamp als statement

Een lamp is een grote sfeerbepaler in huis. Niet alleen de lichtbron, maar ook het design. Elegante lampen hebben vaak een weelderig design dat opvalt. Hiermee kun je dus een statement maken in je woon-, eet- of slaapkamer. 

elegant-blog-1421

2 Zits Suite

1.189,-
Mogelijk vanaf 899,-