• 25-03-2016
  • Villa

Gasterij en NatuurSpa Landschot

Soms leidt tegenslag juist tot heel veel goeds. Het ontslag van Jan in 2008 zorgde ervoor dat het stel eindelijk hun droom achterna durfde te gaan: een eigen bedrijf beginnen.

Een overnachtingsgelegenheid moest het worden. Een Bed & Breakfast, maar dan beter. Bezoekers moesten in de watten gelegd worden. Een uniek spa concept waar mensen écht even tot rust kunnen komen. Op het juiste moment kwam de perfecte locatie in beeld. Een boerderij in het buitengebied van Hoogeloon. Dat ze daar hun oude huis voor moesten inruilen was eigenlijk helemaal niet zo erg. Het was immers voor een goed doel!

Op 11-11-11 wordt Gasterij en NatuurSpa Landschot gedoopt. Een extra bijzondere dag voor Gerrie en Jan, want een mooie, rustige plek waar mensen op een bijzondere, unieke wijze tot rust kunnen komen is geboren.

Het interieur van de gasterij was een project an sich waar Gerrie, Jan en dochter Carolien vol toewijding aan gewerkt hebben. Jan: “De vier gastenkamers, de gemeenschappelijke keuken en de NatuurSpa sluiten wat sfeer betreft perfect op elkaar aan. De Goossens meubels hebben daar een belangrijk aandeel in.” Gerrie: “Voor ons was het belangrijk dat de meubels een natuurlijke uitstraling hebben. Het deskundige personeel heeft echt geholpen.” Dat het resultaat verbluffend mooi geworden is, en dat de materialen alleen maar mooier worden naarmate de jaren verstrijken, blijkt uit de vele complimenten die Jan en Gerrie krijgen van hun gasten. Jan: “Dit interieur is de juiste keuze geweest.”

Nieuwsgierig naar Gasterij en NatuurSpa Landschot? Neem een kijkje op de website!

Bekijk ook...