• 09-02-2017
  • Eengezinswoning


Het interieur van Mirjam en Erwin heeft een tijdje stil gestaan en was toe aan vernieuwing. Het huis is in een modern jasje gestoken, maar we kunnen het wel gezellig en huiselijk noemen. 

Metamorfose

Mirjam is samen met haar gezin in haar ouderlijk huis gaan wonen. Ondanks dat ze in dit huis is opgegroeid, voelt ze zich er nu niet meer thuis. De oubollige woning was toe aan een metamorfose.  Om het huis lichter en ruimtelijker te maken kregen de stenen muur, vloer en openhaard een opfrisbeurt. Aan de hand van deze vernieuwingen kon het interieur opnieuw worden gestyled. 


Mix & match

Om het interieur van Mirjam en Erwin leuker en spannender te maken, zijn er verschillende woonstijlen gecombineerd. De leren bank Deveaux en houten eettafel met metalen onderstel zorgen voor een stoere uitstraling. De eetkamerstoelen Pearl brengen daarentegen een stukje romantiek in huis. Het terugkomen van hout zorgt voor eenheid in de woning. 


Kid-Proof

Natuurlijk is er bij dit gezin ook aan de twee kinderen gedacht. Er is een kinderhoekje gecreëerd door middel van houten planken die aan de muur zijn bevestigd. Op deze manier kunnen de kinderen samen spelen en past het ook nog eens mooi in het interieur. De meubels die zijn gebruikt kunnen ook tegen een stootje. Op de bank Deveaux mag geleefd worden, het leer wordt juist mooier naarmate de jaren verstrijken. 


Hulp nodig bij het vernieuwen van je interieur? Meer informatie over persoonlijk advies op maat vind je hier.

None