• 28-12-2018
  • Woonkamer
1217 - goed voornemen Nr.3 - foto 1

Dit streven klinkt je misschien wel bekend in de oren, misschien komt hij zelfs ieder jaar weer terug op de lijst met goede voornemens. “Ik ga nu echt opruimen in plaats van verplaatsen.” Maak jij je schuldig? Lees snel verder! 

Wil je graag een opgeruimd huis, maar ben je eigenlijk vooral spullen aan het verplaatsen? En raken je kasten daarvan overvol waardoor je eerst spullen aan de kant moet zetten voordat je te pakken hebt wat je nodig hebt? Dan is het tijd voor een extra kast in huis. Opbergkast Bjarte biedt met vier grote vakken opbergruimte voor allerlei spullen: fotoboeken, spelletjes, servies… En omdat hij een hoogte heeft van 140 cm past hij zowel in woningen met een hoog als met een laag plafond. Je woonkamer zal in ieder geval niet snel overvol ogen. 

1218 - goed voornemen Nr.3 - foto 2

Dressoir Vision is een dressoir met een tijdloos design waardoor hij nooit gaat vervelen. Je heb vier opbergvakken en twee grote lades voor allerlei spullen. Opruimen is easy peasy! 

1219- goed voornemen Nr 3 - foto 3

Irriteer jij je aan alle snoeren van diverse apparatuur? Met een tv-meubel die vakken en lades biedt, kun je je apparatuur en andere attributen netjes opbergen. Wist je trouwens dat als je een tv-meubel bij ons koopt en kiest voor de all-in bezorgservice, wij gratis een opening in je meubel maken zodat hier alle snoeren doorheen kunnen. Fijne service, toch?  

Opbergkast Verona

899,-
1-5 werkdagen in huis

Dressoir Vision

1.659,-
1-5 werkdagen in huis