• 01-09-2017
  • Woontrends


Een nieuw seizoen staat voor de deur. Hoewel we nog hopen op een mooie nazomer in september, kunnen we er niet omheen dat de herfst met zijn gure dagen binnenkort zijn intrede doet. De luchtige zomerjurkjes worden ingeruild voor jeans en een vestje. En ook je interieur kan met de start van het nieuwe seizoen wel een snelle make over gebruiken. Wij hebben veel nieuwe items die helemaal bij de trends van dit moment aansluiten. Met onze woon- en slaapmeubels maak jij je huis najaarsproof!

Blog nieuwe collectie 2017 najaar-1

Comfort & Relax

Nu het weer vroeger donker is, is er niets heerlijker dan op de bank te kruipen. Zachte plaid erbij, kop thee binnen handbereik… laat de avond maar beginnen! Een comfortabele bank waarop jij uitgebreid kunt relaxen is daarom onmisbaar. In onze nieuwste collectie vind je tal van die fijne comfi-meubels die er ook nog eens heel stylish uitzien.  Neem bijvoorbeeld bank Wout, een bank in een heerlijk zachte stof die je in de relaxstand kunt zetten; de hoofdsteunen en voetensteunen kunnen omhoog. Dat is pas high-comfort! 

Blog nieuwe collectie najaar 2017-2

Felle kleuren

En wat te denken van de Hipp-fauteuil? Felle kleurtjes in je interieur ga je vanaf dit najaar steeds meer zien. Onze lieveling is de blauwe velvetvariant: hip én superzacht. Een aanwinst voor je zit- of leeshoek! Ben je niet zo van het blauw? Dan kies je toch gewoon een ander kleurtje, we hebben de Hipp in diverse stoffen en kleuren. Kies jouw favoriet!

Blog nieuwe collectie najaar 2017-3

Gekleurde boxspring

Een comfortabel meubel in een felle kleur voor in de slaapkamer is boxspring Infinity 400. De oversized kapnaad, de metalen poten en het kwalitatieve materiaal geven de boxspring uitstraling. Wie wil er niet wakker worden in deze blauwe oase?

Blog nieuwe collectie najaar 2017-4

Ronde vormen en mix van materialen

Hip en booming dit najaar zijn meubels met ronde vormen. Neem bijvoorbeeld de grijze stoffen eetkamerstoel Manzini (3). Hoe leuk is dit design? De ronde vormen en de slanke poten ademen een Scandinavisch karakter. Ook nieuwkomer Ralf (4) is een grote favoriet. De stiksels geven de stoel nog meer pit en de olijfgroene kleur is natuurlijk een heel mooie herfstkleur. Nog zo’n fijne kleur is okergeel: een warme kleur die heel goed mixt met zwart, wit en grijs. Fauteuil Rob (1) is met zijn gele tint en ronde vormen een musthave die dit najaar niet in je huis mag ontbreken! Leuk voor aan een eetkamertafel, maar je schuift hem ook makkelijk bij je zithoek. Is het je trouwens al opgevallen dat veel van onze stoelen bestaan uit een mix van materialen; nog zo’n fijne trend. Onze leren en stoffen stoelen worden gemixt met metalen poten. Of eikenhouten. Of…  Je kunt eindeloos combineren. 


Blog nieuwe collectie najaar 2017-5

Ledikanten van natuurlijke materialen

Nu je zelf minder buiten te vinden bent, haal je de natuur toch gewoon naar binnen! Voor in de slaapkamer zijn ledikanten van natuurlijke materialen zoals eikenhout of teak heel erg geliefd. Dat snappen wij wel, want naast het feit dat de meubels met hun robuuste karakter er mooi uitzien, zijn deze ledikanten ook nog eens heel tijdloos waardoor jij er over tien jaar nog steeds met heel veel plezier inkruipt. Een ander mooi bed in eikenhouten kleur is de Nord. Houd je van donkerder hout? Dan is nieuwkomer Stor – met zijn antraciete kleur- een ledikant dat bij je past! 

Blog nieuwe collectie najaar 2017-6

Zet er maar bij! 

De salontafel maakt momenteel steeds meer plaats voor bijzettafels. Het leuke aan deze tafeltjes is dat je ze overal heen kunt schuiven. Neem bijvoorbeeld Jelle, deze drie tafeltjes staan superleuk bij elkaar als salontafel. Maar je kunt één van deze drie ook gebruiken als bijzettafeltje voor in dat ene saaie hoekje. Koop een mooie plant, plaats die in een basket op dit tafeltje en dat sfeerloze hoekje kijkt opeens een stuk gezelliger. Nog zo’n fijn item waar je alle kanten mee op kunt, en die bovendien in ieder interieur staat, is kast Vik. De strakke lijnen, de zwarte kleur, het metaal en de compositie uit vakken zorgen ervoor dat wij zoveel van deze interieurtopper houden. Wat je in de vakken plaatst, mag je helemaal zelf weten. Dat maakt deze kast zo leuk! Een antiek accessoire van je ouders, je mooiste servies, gezellige potten en vaasjes, planten, boeken… Geef er je eigen draai aan, zet er maar bij! 


Altijd nieuwe collectie

Niet alleen met de start van het voor- en najaar heeft Goossens een gloednieuwe collectie, maar het hele jaar door worden de mooiste meubels en accessoires toegevoegd aan het woon- en slaapassortiment! Dat maakt shoppen bij Goossens nog leuker, omdat je steeds weer geprikkeld wordt door de nieuwste trends en items. Laat je tijdens ieder bezoek weer verrassen! Bekijk hier onze nieuwste items.