• 02-07-2018
  • Woontrends
Favoriete vakantieland - 773

Ga je lekker op vakantie naar Ibiza? Of blijf je deze vakantie lekker thuis en wil je het daarom extra gezellig maken zoals op je favoriete Spaanse eiland? Dat kan heel eenvoudig met de juiste woonaccessoires en meubels. Want eenmaal op die zonovergoten plek, wil je het vakantiegevoel voor altijd vasthouden en ga je het liefst nooit meer naar huis. Toch komt aan al het goede ooit een eind en moet je weer je koffers pakken. Maar niet meer zonder bijzondere souvenirs en misschien zelfs grotere verzamelstukken. Want daarmee én met de mooiste meubels, haal je de Ibiza-sfeer van gewoon bij jou in huis!

Favoriete vakantieland - 776

Houd je van het echte, vrije eilandgevoel? Je weet wel; een beetje kunstzinnig, maar wel lekker licht en luchtig? Dan zit je goed met een bohemian-stijl die je ziet op eilanden als Ibiza, Mallorca, maar zeker ook op Terschelling! In deze stijl kies je voor veel natuurlijke materialen zoals (drijf)hout, rotan, jute en linnen. Combineer oude vondsten met een verweerde look en met nieuwe schatten die je tegenkomt. 

Favoriete vakantieland - 775

Wil je jouw slaapkamer een eilandsfeertje geven? En het gevoel hebben dat je wakker wordt naast het strand? Kies dan voor een luxe boxspring met een linnen bekleding en fris, katoenen beddengoed. Met een rotan (hang)stoel, rieten manden en een juten vloerkleed maak je het helemaal af. 

Favoriete vakantieland - 774

In de woonkamer kun je ook al deze materialen terug laten komen. Kies bijvoorbeeld voor een bijzettafel van onbewerkt hout of een gevlochten, rotan salontafel. Laat het eilandgevoel ook zien in je woonaccessoires, zoals fotolijsten, schilderijen, vazen, kussens en plaids. En geef je mooiste vakantieherinneringen een speciale plek in huis!

Meer meubels in Ibiza-stijl:

-50%

Eetkamerstoel gap

259,- 129,-
1-5 werkdagen in huis