• 11-03-2019
  • Slaapkamer
1265 - slaapkamer in voorjaarssferen - header

De eerste zonnestralen van de dag vinden via het raam een weg naar je slaapkamer. Ze voelen warm op je gezicht. En als je dan ontwaakt in een sfeervolle slaapkamer die helemaal voldoet aan die fijne voorjaarssferen, kan jouw dag niet meer stuk. Vol energie start je – even fris als je slaapkamer – aan een nieuwe dag. 

Een slaapkamer in een stijlvol landelijke sfeer, voldoet aardig aan de criteria van een slaapkamer die een en al voorjaar ademt. Een must is natuurlijk een palet van lichte kleuren. Hoe lichter, hoe beter: beige, taupe en wit combineren prachtig met elkaar. Dankzij dit kleurenpalet  oogt de slaapkamer ruim en fris. Want als de zon naar binnen schijnt, weerkaatsen de lichte kleuren het zonlicht waardoor het nog zonniger lijkt. Mmm… of liever gezegd, zzz... draai jij je nog maar eens lekker om in je prachtig vormgegeven ledikant onder een dekbed van dons

1267 - slaapkamer in voorjaarssferen - foto 2
1268 - slaapkamer in voorjaarssferen - foto 3

Stijlvolle slaapkamerkast 

Wat ook niet mag ontbreken zijn natuurlijke materialen. Linnen en duurzaam eikenhout – het liefst in een lichte kleur – zijn essentieel als je wil ontwaken in een oase van rust. Ja, rust inderdaad. Met een grote slaapkamerkast is alles netjes opgeborgen zodat jij je niet stoort aan bijvoorbeeld rondslingerende kleding. 

1269 - slaapkamer in voorjaarssferen - foto 4

Creëer meer sfeer met fauteuil en vloerkleed

Stijl je slaapkamer af met een mooie fauteuil en een zomers vloerkleed.

Droomwereld

1303 - slaapkamer in voorjaarssferen - later toevoegen

Wil je jezelf wanen in een droomwereld, letterlijk, dan brengt dit hemelbed je naar 7th heaven.

Extra fris met nieuwe producten

1305 - woonkamer/slaapkamer - later toevoegen

Voor écht een frisse slaapkamer, zijn een nieuw matras inclusief nieuw beddengoed – een dekbed met hoofdkussen – essentieel. Want wat slaapt er nu lekkerder dan een matras dat je op je lijf is geschreven. Extra heerlijk onder een nieuw schoon dekbed. 

Als je zeker wil zijn van een matras waarop jouw lichaam maximaal ontspant, kun je een afspraak maken met een van onze slaapexperts in een winkel bij jou in de buurt. We hebben matrassen voor de zij-, rug- en buikslaper. Maar ook matrassen die zorgen voor verkoeling of juist voor meer warmte. Eigenlijk hebben we alles.  Lekker slapen is binnen handbereik! 

-30%
Jubileumtopper

Kledingkast Miami

689,- 482,-