• 27-12-2018
  • Woonkamer
1220 - kaal zonder kerstboom - 1

Als de decembermaand achter de rug is, mag ook de o-zo-sfeervolle kerstboom weer buiten de deur worden gezet. Of hij wordt naar zolder verplaatst. Alleen wat doe je nu met die 'kale plek' in huis? Daar zet je natuurlijk een mooi meubel neer. En is één van je goede voornemens ‘meer sparen’? No worries. Sommige items zijn een koopje! 

1. Hippe Hipp Fauteuil 

Op de plek waar vier weken lang je mooi versierde boom pronkte, kun je nu een gezellig zithoekje creëren. Fauteuil Hipp leent zich daar goed voor, wedden dat deze net zo opvalt als je boom? Dat kan ook niet anders dan met zo’n knallende kleur. Is felblauw niet helemaal jouw ding, hij is er ook in andere kleuren. De veloursstof, wat momenteel dé trend in meubelland is, voelt lekker zacht aan en dat is een van de redenen waarom deze fauteuil je nieuwe favoriet wordt. Plaats er een klein vloerkleed onder, zet er een bijzettafeltje bij en je verrassende hotspot in huis is tot stand gekomen.

1221- kaal zonder kerstboom - 2

2. Sterke salontafel Lola

Een stoere salontafel zoals salontafel Lola maakt dat lege hoekje een stuk gezelliger. Plaats er een kaars op, een mooie stolp of sfeervolle winterse woonaccessoires

1222- kaal zonder kerstboom - 3

3. Stoere sidetable Saar

Een sidetable is ook altijd een perfecte oplossing om een kale muur een stuk spannender te maken. Naast planten en leuke vaasjes, kun je er ook een groot schilderij op plaatsen. Ook helemaal van nu is het plaatsen van verschillende beelden in diverse lijsten bij elkaar. Niet per se nodig, maar wel slim: plaats wel tussen het schilderij en de muur een klein voorwerp zodat het schilderij de muur niet raakt en je eventuele muurbeschadigingen zoveel mogelijk beperkt. 


1223 - kaal zonder kerstboom - 4

4. Voortreffelijke vitrinekast Metal 

Heb je ruimte genoeg? Dan kun je ook kiezen voor een gave vitrinekast die de leegte van de kerstboom opvult. Toon wat lef en zet twee stoere kasten met een bijzonder design naast elkaar. Denk er wel aan dat de kasten uit hetzelfde hout zijn gesneden, dit om de rust te behouden. Hoe tof!  

Meer meubels die een perfect alternatief voor de kerstboom zijn: 

Salontafel Jelle XL

249,-
1-5 werkdagen in huis
OP=OP

Wandrek Flo

649,-
1-5 werkdagen in huis

Fauteuil Hipp

329,-
1-5 werkdagen in huis

Vitrinekast metal

469,-
1-5 werkdagen in huis