• 27-08-2017
  • Woontrends

Wat is het lekker om weer thuis te zijn. Want al is een vakantie nog zo fijn; je eigen huis is altijd het lekkerst. Maar zit de eerste werkdag er weer op? Dan verlang je stiekem toch naar dat relaxte gevoel van niks hoeven doen. En dat gevoel? Dat kun je ook thuis creëren. Bij Goossens helpen we je graag om je interieur een ontspannen sfeer te geven, zodat je het uitgeruste vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthoudt. 

Lekker thuiskomen 3

Maak het dagelijks leven extra bijzonder

Geniet je nog na van de zorgeloze en stressvrije vakantievibe? Mooi! Want dit is het uitgelezen moment om met je interieur aan de slag te gaan. Gebruik deze frisse energie om je huis een nieuwe najaarsboost te geven. Koester vakantieherinneringen en geef bijzondere souvenirs een eigen plek in huis. Stel ze tentoon in een vitrinekast, of op een bijzettafel. Heb je mooie foto’s gemaakt van je favoriete bestemming? Ingelijst aan de muur haal je die fijne vakantieplek naar je eigen huis! En waarom dat leuke Portugese servies alleen voor bijzondere gelegenheden gebruiken? Maak van elke dag een bijzondere dag! 

Kleine moeite, groot woonplezier

Soms wil je gewoon even snel een nieuwe look in huis, zonder veel gedoe. Dat kan! Want met een paar kleine aanpassingen kun je al grootse resultaten bereiken. Ben je verliefd geworden op de romantische slaapkamer in dat charmante boetiekhotelletje in Zuid-Frankrijk? Met een nieuw dekbedovertrek en sierkussens creëer je snel een hotelsfeer in je eigen slaapkamer. Voor dat kleine beetje extra luxe verwen je jezelf met een zacht topmatras zodat je ’s nachts heerlijk kunt wegdromen. En dagdroom je nog steeds over je exotische zomervakantie? Met een kleurrijk vloerkleed in de woonkamer en een paar bijzondere planten kun je die dagdromen een klein beetje waarmaken. Onze tip? Maak van je vakantiefoto’s een moodboard. Kies daaruit je favoriete kleuren en materialen en haal ze in huis in de vorm van woonaccessoires zoals kussens, vloerkleden, lijsten en decoratie. Kleine moeite, groot woonplezier! 


lekker thuiskomen 1

Restyle je huis voor een compleet nieuwe sfeer

Restylen klinkt als een flinke onderneming, maar dat is het niet. Een nieuwe sfeer in huis creëren hoeft namelijk niet veel (moeite) te kosten. Want soms zitten de meest bijzondere dingen juist in de eenvoud. Verruil dus vooral niet je hele inboedel voor nieuwe meubels. Maar kijk naar de basis die je al hebt. Geniet je graag van lang tafelen, maar passen je stoelen niet bij de Bourgondische sfeer die je interieur moet uitstralen? Denk dan eens na over nieuwe eetkamerstoelen. Want lekker tafelen vraagt om comfort. En als je dan toch bezig bent; is de verlichting boven de eettafel wel gezellig genoeg? Met slechts een paar nieuwe kleine meubels en accessoires, geef je jouw interieur een compleet nieuwe uitstraling. Het is een kunst om te kiezen voor de minste moeite, met het grootste resultaat.

Ga nu aan de slag met je interieur

Hoe klein of groot je het ook aanpakt, ga dit najaar lekker aan de slag met jouw interieur. Of je nu kiest voor een snelle impact met kleine accessoires, of een heel andere sfeer creëert met een nieuwe eet- of zithoek. Bij Goossens staan we klaar om jou te helpen. En het mooiste van dit alles? In september krijg je bij een besteding van elke 1000 euro een cadeaubon van 100 euro voor woon- of slaapaccessoires! Ben je benieuwd wat we nog meer in petto hebben? Volg dan onze blog. Want later vertellen we je meer over onze nieuwe favorieten én alles over wonen op maat. Zo maak je jouw interieur helemaal klaar voor het nieuwe woonjaar!