• 09-09-2019
  • Woonkamer
1532 header less is more 2.0
De moderne woonstijl is de haute couture van de woonbranche. Ware fashionista’s begeven zich het liefst in een moderne omgeving voorzien van strakke lijnen en high-designmeubelen. Wil jij je woon- en slaapkamer ook veranderen in ruimtes waarin kubistische vormen en opvallende ontwerpen doorklinken? Dan zijn deze 5 elementen in je woning een must.

1. WITTE HOOGGLANS EETTAFEL 

Hoogglans meubels zijn onmisbaar in jouw moderne interieur. In je eetkamer kun je bijvoorbeeld een witte hoogglans eettafel plaatsen. De sterke lak geeft letterlijk meer glans aan de kamer en het wit maakt de ruimte bovendien een stuk ruimtelijker. Kies voor een stijlvol design, dat zorgt ongetwijfeld voor meer dimensie.

Less is more - 1392

2. GEWEVEN STOFFEN

De beste match voor je witte hoogglans tafel zijn moderne eetkamerstoelen in een fijn geweven lichtgrijze stof. Kies voor een uniek design dat is voorzien van een spannend lijnenspel. De eetkamer zorgt voor een ‘impressive’ indruk.

Less is more - 1393
Fijngeweven lichtgrijze stoffen zijn ook hét materiaal voor je designbank of fauteuil. Ze matchen zowel in een heel licht modern interieur, maar ook in een ruimte waarin vooral donkere kleuren de boventoon voeren: ideaal dus. 

Less is more - 1394

3. KASTEN MET STRAKKE LIJNEN 

Denk je aan een modern interieur, dan denk je waarschijnlijk direct aan het woord ‘strak’. En dat zullen wij niet ontkennen. Een modern interieur bestaat vooral uit strakke lijnen die hier en daar worden afgewisseld met een bijzondere organische vorm. De strakke vormgeving in je ruimte kun je aanbrengen met een abstracte kast. Een opbergkast in je woonkamer, een kledingkast in je slaapkamer: moderne kasten in overvloed.

Less is more - 1395

4. MINIMALISTISCHE ACCESSOIRES MET GROOTS EFFECT

Less is more, dat geldt ook voor de woonaccessoires. Maak een statement met enkele objecten – zoals vazen en spiegels- die verrassend zijn vormgegeven. Ze geven je moderne living een iets huiselijker gevoel en dat verwondert. Dat geldt tevens ook voor een moderne lamp. Een designlamp is een smaakvolle toevoeging voor meer sfeer.

Less is more - 1396

5. ZWART/WIT MET FELLE ACCENTEN 

Black VS white: een groter contrast bestaat niet. En juist daarom gaan deze twee tinten in een moderne woonstijl heel goed samen. Het geeft klasse. Mag het spannender? Kleuren die lef tonen doen het ook erg goed in een moderne woning, zoals een interessante color block. Denk aan appeltjesgroen en geel. Maar ook knalroze en felblauw mogen gezien worden.

Less is more - 1397
Less is more - 1398

Meer designs voor een modern interieur

Is de moderne woonstijl helemaal jouw cup of tea? Bekijk hier onze favoriete items voor een modern interieur. 

Eetkamerstoel Manzini

249,-
1-5 werkdagen in huis

Hoeksalon Key West

1.799,-
Mogelijk vanaf 1.599,-

Draaifauteuil Bobby

1.449,-
Mogelijk vanaf 1.059,-