• 05-05-2021
  • Woonkamer

#1: Een ruime plofbank

Wil je lekker knuffelen met de liefde van je leven? Daar heb je een ruime bank voor nodig. Het liefst één met een iets diepere zitting, zodat je allebei de ruimte hebt. Ook belangrijk: hij moet lekker liggen. Style de bank af met sfeerkussens, hiermee breng je kleur in je interieur en de verschillende texturen zorgen voor een extra dimensie. Plaats een kleed onder de bank voor een extra warme sfeer.

#2: Romantische fauteuil

Niet geschikt om samen in te zitten - tenzij je kiest voor een loveseat – maar je hart gaat er wel sneller van kloppen. De ronde vormen geven je interieur een speels accent. Kies voor een model met een zachte bekleding om lekker in weg te zakken. Bijvoorbeeld een fijngeweven stof met een romantische bloemenprint, of ga helemaal on-trend met een wollige teddy stof.

#3: Gezellige buffetkast

Waar de buffetkast vroeger vooral werd gebruikt om het servies in op te bergen, krijgt hij anno nu een veel gezelligere functie. De open vakken voldoen namelijk ook prima als kleine expositieruimte. Plaats je mooiste (liefdes)herinneringen in de kast en geniet iedere dag van jouw eigen love story.

Maak het geheel compleet met heerlijke zachte kussens, een hoogpolig tapijt, fotolijstjes en weelderige kandelaars. Et voilà: dat wordt heerlijk cocoonen in jouw liefdesnest!

Stel een romantisch interieur samen

Ontdek meer blogs

en laat je inspireren