• 26-06-2019
  • Slaapkamer
Hotelsuite_1
Hatten Sie auch einen tollen Sommer? Waren Sie mit der Familie in einem gemütlichen Ferienhaus in einer entspannenden Landschaft oder haben Sie im Zuge einer Städtereise Quality Time mit Ihrem Partner oder Ihrer Partnerin verbracht? Die Chancen stehen gut, dass Ihre Akkus wieder völlig aufgeladen sind. Dieses Gefühl möchten Sie natürlich möglichst lange beibehalten. Mit einem Schlafzimmer, das Sie an Ihren fantastischen Urlaub erinnert, gelingt das mühelos. 

Rustig wakker worden

Ben je het type die even moet bijkomen van de nacht, om vervolgens langzaam te wennen aan het feit dat het tijd is om op te staan? Creëer dan een slaapkamer die rust uitstraalt.


1. Licht

Ben je gezegend met een slaapkamer vol (grote) ramen? Lucky you! Zodra de sterren plaatsmaken voor daglicht wordt de ruimte langzaam gevuld met energie. Moet jij het met minder natuurlijk licht doen, zorg er dan voor dat jouw slaapkamer is ingericht in de met een neutrale, lichte basis. Meubels en accessoires in lichte aardetinten brengen rust in de ruimte. Evenals producten die licht (lees: luchtig en ruimtelijk) zijn vormgegeven zoals Boxspring Infinity 200


Blog slaapkamer hotelkamer

2. Natuurlijke materialen

De natuur zorgt ervoor dat je brein tot rust komt. Denk maar eens aan hoe zen je bent na een heerlijke boswandeling. Door natuurlijke materialen een plek te geven in jouw slaapdomein, ga je ontspannen slapen en word je uitgerust wakker. Een houten vloer of een mooie, rustgevende boxspring doen al veel. Denk hierbij aan Boxspring Infinity 200. Vul het aan met katoenen of linnen beddengoed, sierkussens en gordijnen en stijl het geheel af met bijvoorbeeld een rotan stoel: Nuance


Koel slapen 1

3. Opbergmogelijkheden

Rondslingerende spullen zorgen voor rusteloosheid. Zorg er dan ook voor dat je kamer goed opgeruimd kan zijn. Een ruime kast en een dressoir bieden genoeg ruimte om kleding, ondergoed en schoenen in op te bergen. Je nachtkastjes (met lades!) gebruik je dan voor persoonlijke verzorging, magazines en rommeltjes. 


Hotelsuite_2

Energiek de dag beginnen

Sta jij iedere ochtend te trappelen om de dag te beginnen? Bruis jij na een nachtje slaap van de ideeën en spring je uit bed om de dag te omarmen? Breng dan een beetje leven in de brouwerij.


1. Power materialen

Waar natuurlijke materialen kalmte uitstralen, begin je met power materialen zoals leer, velours of staal lekker temperamentvol de dag. Een bed van leder(look), een velvet fauteuil en tafeltjes van staal geven jouw slaapkamer een krachtige uitstraling. Met zo’n power slaapkamer ben je binnen no time lekker productief.


Hotelsuite_3

2. Statement designs

Een slaapkamer boring? Niet voor jou! Door te kiezen voor designs die net even anders zijn, wordt jouw slaapwalhalla opeens een artistieke ruimte. Een bed dat lijkt te zweven, minimalistische nachtkastjes en statement-kandelaars: leef je lekker uit; jij krijgt er immers energie van.

Koel slapen 3

3. Adembenemende accessoires

Wil je écht leven in de brouwerij? Maak plaats voor planten. Het staat niet alleen gezellig, ze hebben ook een functie. Zo zorgen ze voor een betere luchtkwaliteit, minder stress en hebben ze een positieve invloed op hoofdpijn. Genoeg redenen om meteen naar het dichtsbijzijnde tuincentrum te rennen dus!

Met deze must haves transformeer je jouw slaapkamer tot een luxe hotel suite: