• 16-10-2019
  • Eetkamer
1554 header natafelen

De winterse avonden staan weer voor de deur en dat betekent niets minder dan heerlijk natafelen met al je vrienden en familie: daar is nog wel wat extra sfeer voor nodig! Een kaarsje op tafel doet al veel, maar lang niet genoeg. Wij verklappen je graag onze 5 tips voor extra sfeer aan tafel!

1555 foto 1 natafelen

1. EEN GROTE TAFEL

Een grote tafel is natuurlijk essentieel als al je vrienden een fijn plekje aan de tafel moeten krijgen. Kies bijvoorbeeld Eettafel Eettafel Gs-1302 . Deze is zelf samen te stellen en daardoor past hij in vrijwel ieder interieur thuis. Maak hem zo groot of zo klein als je zelf wil en stijl het af met een stel zachte eetkamerstoelen


1575 foto 2 natafelen

2. DE EETKAMERSTOELEN

Je wil natuurlijk wel comfortabel zitten als je van plan bent om lang te gaan natafelen! Daarom is een stel zachte stoelen essentieel. Kies voor een warme kleur en een zachte stof zoals velvet voor een ultragezellig gevoel. Heb je kinderen en wordt er wel eens per ongelijk geknoeid? Ga dan voor een afneembaar materiaal zoals leer, of imitatieleer in combinatie met een dik zitkussen. 



1606 natafelen foto 3.2

3. TIP TOP STYLING

Vergeet de accessoires niet! Een stel mooie vazen op tafel met kaarsen erbij maakt meteen een statement. Zorg dat er een sfeervol licht schijnt, zodat de vazen zorgen voor een prachtige reflectie op de eettafel. Denk bijvoorbeeld aan Hanglamp Vorm: een dimbaar licht en ook nog eens ruimte om bijvoorbeeld je favoriete kruiden of accessoires uit te stallen. Ideaal dus. 


1558 foto 4 natafelen

4. WARMTE OP DE VLOER 

Vaak zien we dat woonkamers sfeervol zijn aangekleed, maar dat het toch nog kil aanvoelt. Wat dan helpt is een vloerkleed. Dit zorgt niet alleen voor warmte op de vloer, maar ook voor een geluiddempend effect, waardoor de ruimte niet meer galmt en het meteen een stuk gezelliger is. 

Heb je een avondje met wat minder bezoek? Kleed de overige stoelen aan met sierkussens voor extra sfeer! Zo lijkt de tafel toch een beetje gevuld en zal het geheel warmer aanvoelen. 



1559 foto 5 natafelen

5. COLOR IT UP

 En last, but certainly not least: Kleur! Het is dan misschien wel weer bijna winter, maar dat betekent niet dat kleur weg moet blijven. Kleur kan juíst zorgen voor extra sfeer. Denk aan warme tinten en zachte stoffen, maar ook aan bloemen in diezelfde warme tinten. Een royale bos op tafel geeft meteen een enorm stijlvol effect. Laat de wijnglazen maar klinken: het natafelen wordt nu zeker een succes!


Met deze items maak jij de eettafel extra gezellig!

Eetkamerstoel Mida

259,-
1-5 werkdagen in huis
Mogelijk vanaf 239,-