• 11-08-2021
  • Slaapkamer

Een bed om in weg te dromen

Samen met onze slaapexperts bepaal je welk slaapcomfort er goed bij jou past en welke wensen je allemaal hebt. Er zijn een hoop dingen waar ze op letten om jou zo goed mogelijk te adviseren. Hierbij kijken ze eerst naar je lichaamsbouw en gewicht, zodat het matras precies kan worden afgestemd op jouw figuur. Hieruit blijkt of je een stevig of juist zacht matras nodig hebt. Daarnaast volgt het matras exact jouw contouren en voorziet je van de juiste tegendruk of extra ondersteuning in de juiste zones.

Vervolgens breng je jouw slaapvoorkeuren in kaart, ben je een buik-, rug- of zijslaper? Heb je het snel warm in bed of zijn er allergieën of lichamelijke klachten om rekening mee te houden? Op basis van al deze nieuwe kennis vind je jouw ideale matras. Nieuwsgierig geworden? Door de vragen in onze matrassen keuzewijzer te beantwoorden ontdek het matras dat bij je past!


Maak je matras compleet met een verende bedbodem. Kies voor een vlakke bodem of gun jezelf wat extra luxe met een elektrische bodem. Monteer de lattenbodem vast aan het bed of kies voor onderzetpoten. Met je bestaande of een nieuwe bedombouw eromheen, creëer je zo het ideale bed met het hoogste comfort.

Comfort meets design

Nadat jouw slaapwensen in kaart zijn gebracht en jouw bed is samengesteld wil je natuurlijk wel dat deze past bij de rest van jouw slaapkamerinterieur. Onze specialisten helpen je niet alleen op het gebied van slaapcomfort, maar ook met stylingtips. Ze houden rekening met jouw woonstijl en welke materialen en kleuren het beste tot hun recht komen in jouw slaapkamer. Van prachtige houten bedden voor een landelijk of natuurlijke uitstraling, tot prachtige stoffen bedden voor een luxe afwerking van je slaapkamer.

Wil je liever een boxspring? Hiermee bepaal je met slechts 1 item de look van je slaapkamer. Tover ‘m in een hotel suite look en laat de ruimte een en al luxe uitstralen. Welke stijl of kleur je ook zoekt, bij ons vind je gegarandeerd een exemplaar dat perfect matcht! Hiermee combineren onze slaapspecialisten luxe design met ultiem slaapcomfort. Benieuwd geworden? Plan gemakkelijk jouw gratis slaapadvies

Plan een afspraak

Pak het groots aan

Een stijlvoller bed dan een boxspring bestaat niet, bij Goossens heb je de mogelijkheid om jouw boxspring volledig zelf samen te stellen. Kies zelf jouw maat, bodem, kleur en een matras en topmatras compleet afgestemd op jouw slaapwensen combineert met indrukwekkende looks, Onze specialisten staan onze inspiration stores voor je klaar om je hierin te adviseren. Wil je het liever zelf doen? Geen probleem! Via onze handige configurator ben je slechts een paar klikken verwijderd van de boxspring van je dromen.

Bekijk alle boxsprings en ga aan de slag!

Maak de look compleet

Na het samenstellen van jouw prachtige bed is het tijd voor de finishing touch. Wist je dat bij de aanschaf van een nieuw bed het beste ook een nieuw hoofdkussen en kunt kopen? Hierdoor kan je de samenhang tussen de bodem, het matras en het hoofdkussen volledig op elkaar afstemmen. Hierdoor ligt jouw lichaam optimaal in balans. Kleine moeite, groot gebaar! Vervolgens maak je de uitstraling van jouw bed compleet met een dekbedovertrek en matching sierkussen of een plaid. Maak er een échte blikvanger van met een opvallend dekbedovertrek of creëer juist een rustige sfeer met aardse kleuren. Wat jouw stijl ook is, met de hulp van onze slaapexperts en configurator is jouw nieuwe slaapdomein in een handomdraai gerealiseerd. Slaap lekker!

Alle dekbedovertrekken

Geniet van ultiem slaapcomfort

Met deze slaapkameritems

Ontdek meer blogs

En laat je inspireren